Jump to content

Συνδεση 2 πισιών(sic) με καλωδιο Cross-over...

asker

Recommended Posts

Kαλα, εδω παιζεται το θεατρο του παραλογου...

Γιατι καποιοι απλα δεν σταματατε να ποσταρετε αφου δε ξερετε τι πρεπει να γινει?

Apokalypse, οταν λες "κακιστη" απο ποια αποψη κακιστη? Εσυ τι προτεινεις δηλαδη? Που παραπερα να παω? Απλα πραγματα θελω. Μου λες να κανω δοκιμες....καποιος σχετικος και που τοχει κανει ο ιδιος ξερει ακριβως να μου πει τι πρεπει να κανω. Με τετοιο ατομο θελω να μιλησω.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Asker, πρόσεξε καλά τι ποστάρεις και πως το ποστάρεις, γιατί όλοι έχουμε τις ανοχές μας(ακόμα και το forum). Δεν είναι δυνατόν σε κάθε σου thread να τους βγάζεις όλους άσχετους, την στιγμή που οι ίδιες λύσεις έχουν δουλέψει σε τόσα άλλα thread.

Λοιπόν ή αναθεωρείς την στάση σου ή θα αναγκαστώ να σε απομακρύνω από το forum.

Απλά πράγματα.

Μη μου κανεις τον τρελο.

Με ταλαιπωρειτε τοση ωρα χωρις λυση, απλα για το ποσταρισμα. Με αναγκαζετε να αυτοεπαναλαμβανομαι συνεχεια. Και με πολυ θρασος τωρα εσυ με απειλεις??!!!

Επειδη αποκαλυπτω τη βλακεια ορισμενων χασομερηδων ε?

Τι να σου πω αγορι μου, το "αισχος" ειναι το πιο σεμνο που θα πω.

(Που θα μου πεις και...για τις ανοχες σου!!! Για ποιο λογο να θελει καποιος να μεινει εδω οταν τον προσβαλλουν και του συμπεριφερονται ετσι , ολη την ωρα? Μαζοχας δεν ειμαι και δοξα τω θεω υπαρχουν πολλα αλλα forums)

YΓ. Εισαι πολυ "λιγος" για να με απειλησεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.