Jump to content

X-FI και Τ7900

astrovasilis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrovasilis

Εάν βάλω την Χ-FI Extreme Music θα δω διαφορά στην ποιότητα ήχου;;;

η μονι διαφορα θα ειναι η καθαροτιτα του cristalaizer και τιποτα παραπανο....

astrovasili ενδιαφερομαι για τα 7900.ειναι καλα ή να παω σε κατι πιο ακριβο;

Για τα λεφτά τους προσωπικά πιστεύω καλά είναι. Τα είχα πάρει 140Ε το καλοκαίρι από τα Μultirama. Τώρα αν έχεις να δώσεις -225Ε για να πάρεις Μegaworks ή 350E για Ζ5500 ή > 350E για GIGAWORKS εντάξει.

Επιπλέον εγώ με την SOUND BLASTER AUDIGY 2 VALUE είδα διαφορά σε σχέση με την αντίστοιχη της μητρικής και με τα κόλπα που περιγράφονται στο overclockers.gr ( είναι sticky ).

Επισης με την x-fi χωρις να παίζει τίποτα,θα ακούς ένα σπαστκό θόρυβο απο τα ηχεία σαν παράσιτα.

Αρχική απάντηση από Arapis

Επισης με την x-fi χωρις να παίζει τίποτα,θα ακούς ένα σπαστκό θόρυβο απο τα ηχεία σαν παράσιτα.

Μπα, τσίτα το volume στα G500(χωρίς να παίζει τίποτα) δεν ακούγεται κανένας θόρυβος.

Έχω 2 Χ-Fi ηδες που μου παραπονιούνται,και στον ένα μαλιστα το άκουσα και ο ίδιος.

Μιλήστε ρε!!!!!

Τι να σου πω, τέρμα το volume δεν ακούγεται τίποτα, μπορεί και να είμαι από τους λάκηδες(τυχερούς) :p

αλεχχ η εμπειρια της x-fi με τα ακουστικα πως ειναι;αξιζει την αγορα της?

Αρχική απάντηση από Arapis

Έχω 2 Χ-Fi ηδες που μου παραπονιούνται,και στον ένα μαλιστα το άκουσα και ο ίδιος.

Μιλήστε ρε!!!!!

μπορει να εχουν το μικροφωνο στο on απο πινακα ελενχου. δεν εχει σχεση η καρτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.