GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 The NGO NVIDIA Optimized Driver is a tweaked version of the NVIDIA ForceWare driver. The main purpose is to satisfy the users with better performance and image quality. The Driver has support for all Geforce cards. Link : http://www.ngohq.com/home.php?page=nvidia download : http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=10 Τους εχει δοκιμασει κανενας??? Τι λενε??? ειμαι ακομα με isdn 64...κλαψ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 στο guru3d forum εχω διαβασει για του κοσμου τις ασυμβατοτητες, γενικα αμα καποιος driver δεν ειναι WHQL certified σε ελαχιστες περιπτωσεις τον προτιμαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 πιο παλιά που τους είχα δοκιμάσει δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω να δώσουν απο ταχύτητα η αξιοπιστίααπο εικόνα δεν είχα ποτέ κάτι καλό να συγκρίνω πιΌτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Χρησιμποιώ τους 81.95 στο 2ο PC. Δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερα διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 οι συγκρισεις σε θεματα image quality και perfomance δεν γινονται "με το ματι", οποιος ψηνεται να δει διαφορες σε ποιοτητα εικονας τραβαει screenshots το "πριν" και το "μετα", οποιος ψηνεται να δει αν κερδισε σε αποδοση τρεχει κανα timedemo η κανα 3dmark και κοιταει τα αποτελεσματα επισης αφου υποσχονται καλυτερο perfomance και image quality λογικα θα εχουνε περισσοτερες σχετικες ρυθμισεις στο πανελ τους σε συσγκριση με τους forceware που με καθε update αποτι βλεπω το panel τους γινεται ολο και πιο "απλο", για παραδειγμα : απο εκδοση 71.84 και μετα χρειαζεται να εχω το NVtweak για να εχω διαθεσιμα το "ovverride refresh rates" και "max frames to render ahead" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Και εγω αυτους χρησιμοποιω αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι ιδιαιτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.