Jump to content

Geil Value Ram PC3200 2x512

dioptra999

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια πηρα και εγω τις μνημες αυτές και παρατηρώ ένα μικρό προβληματακι...

στο μεμτεστ δεν βγάζει κανένα ερορ αλλα κολάει τελείως στο τεστ 5 όχι πάντα στο πρώτο ουτε πάντα αμέσως...

p4 2.6/msi neo2 series 865 chipset...

einai sto 235 me 3.00v kai 2,5-4-4-6 και δεν παει ουτε πάνω ουτε ουτε χαμηλώνουν ταιμινγκς... τι λετε να φταίει?????

Αρχική απάντηση από dioptra999

παιδια πηρα και εγω τις μνημες αυτές και παρατηρώ ένα μικρό προβληματακι...

στο μεμτεστ δεν βγάζει κανένα ερορ αλλα κολάει τελείως στο τεστ 5 όχι πάντα στο πρώτο ουτε πάντα αμέσως...

p4 2.6/msi neo2 series 865 chipset...

einai sto 235 me 3.00v kai 2,5-4-4-6 και δεν παει ουτε πάνω ουτε ουτε χαμηλώνουν ταιμινγκς... τι λετε να φταίει?????

γενικα μην περημενεις και πολλα απο τα value rams τα περισοτερα ειναι μαπα και εχουνε φτιαχτι για να ειναι φτινα και να παιζουνε χλαρα στα 200 απο εκει και πανο ξεχνατο

επισεις κανουνε και πολλα κουλα

αυτο με το memtest το ειχα παθει και εγω με κατι kingstom......

Απο προσωπική επαφή μετα συγκεκριμένα stick (έχω το 2Χ512 κιτ Geil3200BHDC),τώρα τα τρέχω εδώ και καμια 15 μέρες

@250 με 2,5/3/3/5 @2,9ν

Απο λάθη μου βγάζει μόνο 2-3 στα 20 loop του#5 και κανένα στο #8 ,να κολλήσει όμως ποτέ.

Στα windows δεν παρατήρησα πρόβλημα σταθερότητας.

Μπορεί να μην έτυχε σε τόσο καλό κομμάτι.

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Απο προσωπική επαφή μετα συγκεκριμένα stick (έχω το 2Χ512 κιτ Geil3200BHDC),τώρα τα τρέχω εδώ και καμια 15 μέρες

@250 με 2,5/3/3/5 @2,9ν

Απο λάθη μου βγάζει μόνο 2-3 στα 20 loop του#5 και κανένα στο #8 ,να κολλήσει όμως ποτέ.

Στα windows δεν παρατήρησα πρόβλημα σταθερότητας.

Μπορεί να μην έτυχε σε τόσο καλό κομμάτι.

σε ποια M/B???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.