DarkSaga Μάρτιος 11, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 μπορντώ μπριλάν που λέει και ο βαφέας.... ΗΤΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Δεν ξέρω τί να σου πώ... Εγώ αυτό το μηχανάκι σε μπορντώ το έχω στο μυαλό μου, άντε και το μπλε το Galluase (άμα γράφεται έτσι...!)Από την άλλη, έχει και μεγάλο κόστος να το βάψεις και φυσικά άμα πας να το πουλήσεις, θα φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 11, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 τα μπορντώ και ουρανί που λές είναι τα χρώματα τουαπλά με την ευκαιρία των λοιπών μαζεμάτων είπα να το κάνω να ξεχωρίσει δεν ασπάζομαι απόλυτα την θεωρία περι μαμά χρωμάτων.... και τιμήςκαι στην τελική απο μηχανή 14χρόνων δεν έχω απαιτήσεις σε τιμή μεταπώλησηςτο μηχανάκι είναι σε άριστη κατάσταση...ειδικά σε σχέση με 2-3 που πήγα και είδα απο εφημερίδα και λέγανε "άριστη κατάσταση..."αισθητικά να μου αρέσει το σύνολο γιατί δεν το έχω δει δεμένο όλο και τα λοιπά δε με νοιάζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Μα δε λέω ότι παθαίνει κάτι ή είναι κριτήριο για μένα αυτό. Αλλά σίγουρα είναι για αρκετούς τους οποίους τους χάνεις από αγοραστές μικραίνοντας έτσι το κοινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 5, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Δεν έχουμε update? Τι έκανες τελικά με το μηχανάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 θα το προτιμουσα σε μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 6, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 συγνώμη....φοράς κραγιόν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 8, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Ωραιο το παπι σου σαγκα..απο μενα μαυρο (αν δεν σε πειραζει να καις τα μπουτια σου το καλοκαιρι..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 8, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 φιλε αυτο το σκηνικο εγινε στα Χανιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.