DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2006 αχαεσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλευει το έχετε ακούσει?σήμερα 11:00 ξύπνησα με ένα γδούπο (γνώριμο)Λέω μηχανάκι είναι αυτό αλλα ελαφρύ!*****!η δικιά μου ήταν την ξάπλωσε ο φωστήρας των ΕΛΤΑ που ήθελε να ανέβει με τον κώλο στο πεζοδρόμιο για να μην κουβαλήσει......πήρα τα στοιχεία του κάλεσα ΤΡΟΧΑΙΑ έκανε καταγραφή ΑΠΟΥΣΙΑ του....τώρα τι?ο τύπος ασφαλισμένος στην Ευπωπαικη Πίστη (γμ την πίστη του)ακούω Συμβουλές τι πρέπει να κάνω τι να προσέξω....και σε π.μ ευπρόσδεκτα Conne με εκτελεστές και πραγματογνώμονες.....Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Ό,τι ήταν να κάνεις το έκανες Το σημαντικότερο απ'όλα! Να καλέσεις την αστυνομία. Καλό θα ήταν να έχεις και ένα μάρτυρα πρόχειρο. Από τη γειτονιά, ή ακόμα και το φίλο σου "που κοιμόσασταν μαζί γιατί παίζατε BF2 μέχρι το πρωί και δε έφυγε"... Από εκεί και πέρα πας στην ασφάλειά σου, κάνεις αρνητική δήλωση και μετά σε ένα καλό συνεργείο να τους πιέσει όσο δεν παίρνει για να στο κάνουν καινούριο. Αν φυσικά το μηχανάκι είναι παλιό, 2+ χρονών, θα σου παρακρατήσουν χρήματα λόγο παλαιότητας. Αυτό το γλυτώνεις αν βάλεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, κι εκεί δε σου κόβουν ούτε δραχμή (ή ευρώ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Thanx M8 ψάχνω μήπως βρώ εμπειρογνώμονα "γνωστό" και έχω λιγότερα μα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Συνεργείο γνωστό να βρεις Ο εμπειρογνώμονας άντε να σε δυσκολέψει λίγο. Το συνεργείο αν δεν κάνει καλή δουλειά, είναι πολύ χειρότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 αν σε 48 ωρες παντως δεν κανει δηλωση τον κανεις μυνησηγια εγκαταλειψη.βασικο επισης οπως ειπε και ο wizard! βρες μαρτυρα.με δημοσιο δεν θα βγαλεις ακρη ακομα και αν ειναι σωστος ο τυπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 μάρτυρες έχω ρε αλλα όταν θα έρθει η ώρα θα εμφανιστεί κανείς?ελπίζω....καμμια δεκαριά γείτονες ήταν εκεινη την ώρα κάτω με το "μπαμ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 αν ειναι καλοι γειτονες θα ερθουν.στο κατω κατω δεν θα πουνε ψεμματα.μακαρι να μην φτασεις εκει(δικαστηρια) παντως.αν ο μη γενετω πας ομως οπλισου με υπομονη και θρασος.βασικα να ειναι τοοσοο γιδι και να μην κανει δηλωση....αλλα ελλαδα ειμαστε...βγαλε ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 η μηχανη επαε τιποτα?Η την εβγαλε με γρατζουνιες?Καλα κανεις τελικα και δεν βαζεις πλαστικα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιανουάριος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Δες βάζεις το θέμα εδώ μήπως σου πουν τίποτα περισσότερο?wWW.BLOKA.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 28, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 έπαθε ρε αρκετά μου τη χτύπησε απο αριστερά με το αμάξι και απο δεξιά που έσκασε κάτωλεπτομέρειες απο Δευτέρα που θα πάει συνεργείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 μαζι σου μαν, μακαρι να αποδωθει δικαιοσυνη χωρις ελαφρυντικα και μαμακιες btw δειτε τι πηρε το ματι μου στο forum του bloka.com, ψιλο :OT: αλλα αξιζει μια ματια http://bloka.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1428 , ειμαι στην 2η σελιδα τωρα και εχω μεινει λιγο καγκελο με αυτα που εχω διαβασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 μολις διαβασα την σελιδα που εβαλες(gruntgr)Ειχε γινει και εδω(λαρισα) ενα παρομοιο...πριν πολλα χρονια..ενα ZXR αν θυμαμαι καλα 400 εξωτερικα καθοτι προσφτα ειχε βαλει κινητηρα απο 750(και ειχε πειραχτει γενικοτερα) καρφωθηκε σε ενα ταξι με τον ιδιο τροποΘυμαμαι μου ειπαν χαρακτηριστικα .."καρφωθηκε στη μεση ...το εκοψε στα δυο"Δεν ξερω αν το εννουσαν αυτο το εκοψε στα δυο αλλα τα χιλιομετρα ηταν κοντα στα 250 τοτε..(πιθανο παντως αν σκφτεις οτι σπανια εβλεπες mercedes για ταξι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard!και το φίλο σου "που κοιμόσασταν μαζί "...Ο SLN μάρτυρας;Δεν έχεις καμία ελπίδα στο δικαστήριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 αυτός έχει φάκελλο ρα στην ασφάλεια....τον πιάσανε χωρίς κάρτα είχα ακούσει να "εργάζεται" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 9, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 επαναφέρω το θέμα....πόσο είναι τομέγιστο σκόντο που θα πρέπει να δεχτώ στις τιμές των καινούριων ανταλλακτικών?δεδομένου οτι το μηχανάκι είναι του 92.......γνωρίζει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 9, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2006 Η καλύτερη λύση είναι να βρεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που να είναι σαν καινούρια. Αυτά στα πληρώνουν μέχρι τελευταία δραχμή, αρκεί φυσικά να μην έχουν την ίδια τιμή με τα καινούρια. Όταν το μηχανάκι είναι δεκαετίας, μπορεί να σου κόψει και τα μισά για καινούρια. Για μεταχειρισμένα δε μπορεί να σου κόψει τίποτα (αν δεν πας να του φας εσύ...) Αν δεν ξέρεις που να τα βρεις, στείλε μήνυμα να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 βρήκα τα περισσότερα ανταλλακτικά σε μεταχειρισμέναεκκρεμούν τα πλευρικά κομμάτια φέρρινγκαλύπτει αρκετά η ασφάλεια τελικά,δήλωσε έκανε ο τύπος ευτυχώςερώτηση κρίσεως....Μαύρο Χαμαιλέων ή Μπορντώ μπριλάντ? που ήταν?κλείνω προς την ανανέωση του χαμαιλέωντα....καμμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 9, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 μόνος μου τα λέω μόνος μου τ'άκούω.... αλλα μάρέσει.... μια ιδέα απο το νεοφορεμένο χρωματάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 10, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Όμορφο είναι. Αλλά δεν ξέρω το μοντέλο σου και πως ήταν αρχικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 11, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 αυτό ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.