Jump to content

Προβλημα στο bluetooth

HellhammeR

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα στο Notebook μου (Μulitrama SMG-400) και συγκεκριμενα στο bluetooth που εχει ενσωματομενο. Επειδη ειχε καποιο προβλημα το bluetooth (δεν ενεργοποιοταν) πηγα να κανω reinstall τους drivers απο το συνοδευτικο cd αλλα δεν γινοταν μου ελεγε να τοποθετησω το bluetooth πρωτα ενω το bluetooth του laptop μου ειναι ενσωματωμενο. Συγκεκριμενα στο συνοδευτικο cd υπαρχουν drivers για bluetooth απο την Toshiba. Μπορειτε να μου πειτε διαφορετικουσ drivers για να κατεβασω και να το εγκαταστησω..?

Το bluetooth εικονιδιο υπαρχει στα ενεργα εικονιδια αλλα ειναι σε χρωμα κοκκινο και δεν ενεργοποιηται..;)

θα συμφωνησω με τον απο πανω(?) ....ενδεχεται να μην εχεις bluetooth...απλα να εχεις ενα κουμπακι που θα ενεργοποιουσε το bluetooth...(αν ειχες) και ισως να σου βγαζει και ενα μυνημα του στυλ...."no devices found" ή "no device"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.