AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Ρε παιδιά σήμερα πήρα αυτό το πακετάκι και έχω κάποια προβληματάκια....Εκεί που ωραία και καλά σερφάρω στο νετ ξαφνικά.....κολάει ο κερσορας....Στην αρχή νόμιζα ότι κόλησε το σύστημα αλλά όχι....Κούναγα από κει κουναγα από δώ...τπτ...τεσπα κάνω connect πληκτρολόγιο και ποντίκι και όλα οκ...Αφήνω το ποντίκι να φορτιστεί...και παίζω με το παλιό μου ασύρματο της Microsoft....πάλι κυριλέ...Μόλις ξαναχρησημοποιώ το ποντίκι....μετά από κανένα 5 λεπτο πάλι τα ίδια....δοκίμασα να κάνω ρε-ινσταλλ τους οδηγούς αλλά τίποτα....Έχει τύχει σε κανέναν με αυτό το ποντικάκι?(ΜΧ1000)
greekfragma Ιανουάριος 27, 2006 #2 Ιανουάριος 27, 2006 δοκιμασε να ''καθαρισεις'' λιγακι το πεδιο μεταξυ ΜΧ1000 και πομπου.απομακρυνε το κινητο σου.......κλεισε κανα wifi router......γενικα να μην εχεις παρεμβολες.α......και καθαρισε λιγο καναν αισθητηρα στο ποντικι αλλα και στη βαση.τελος μην ξεχασεις να αλλαξεις usb θυρα μπας και εκεινη εχει προβλημα
AN7 OverClocker Ιανουάριος 27, 2006 Author #3 Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma δοκιμασε να ''καθαρισεις'' λιγακι το πεδιο μεταξυ ΜΧ1000 και πομπου.απομακρυνε το κινητο σου.......κλεισε κανα wifi router......γενικα να μην εχεις παρεμβολες.α......και καθαρισε λιγο καναν αισθητηρα στο ποντικι αλλα και στη βαση.τελος μην ξεχασεις να αλλαξεις usb θυρα μπας και εκεινη εχει προβλημα Τα έχω δοκιμάσει όλα....Απλά θέλω να δώ μήπως δεν φταίει το σετάκι και το πάω τσάμπα για rma
AN7 OverClocker Ιανουάριος 28, 2006 Author #4 Ιανουάριος 28, 2006 Λοιπόν..Απεγκατέστησα τα προγράμματα της logitech και έπαιξα ένα ολόκληρο mission στο cod2 χωρίς πρόβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.