astrovasilis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Σήμερα το αντιιικό όταν έκανα σύνδεση στο INTERNET ενώ συνδεόταν σωστά μετά μου έβγαζε την ακόλουθη ειδοποίηση : Intrusion attempt invalid packet headerκαι δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ¨Ημουν όμως συνδεδεμένος. Όταν απενεργοποιούσα το ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ τότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Επιπλέον μια στιγμή που δεν είχα το ΤΕΙΧΟΣ του PANDA το truprevent μου παρουσιάζει μήνυμα EXPLOIT LSASS.Αυτά είχα να πω. Όποιος ξέρει να βοηθήσει. Επιπλέον με όλα τα χαρακτηριστικά του PANDA ενεργοποιημένα ο υπολ. χάνει σε επιδόσεις. Υπάρχει καθυστέρηση. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 το Panda απο οσους φιλους το χω δει η πλειψηφια το χαρακτηριζει βαρυ και με παραξενιες.πολλοι λιγοι το θεωρουν απο τα καλα.εγω θα σου προτεινα για αρχη NOD32 παραλληλα με windows firewall.1χρονο ειμαι με αυτα και δεν εχω κανενα προβλημα.επισης ο υπολογιστης παει σφαιρατος μιας και το NOD32 ειναι απο τα πιο ελαφρια που κυκλοφορουν και με πολυ μεγαλη αποτελεσματικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 To PANDA έχει το καλό ότι έχει πολλές λειτουργίες. ( spyware, fraud ,dialers ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 αμα στο μηχανιμα σου εχει PANDA θα ειναι παντα κολιμενοειναι ενα απο τα χειροτερα και πιο βαρια antivyrous......πετα το και παρε καπιο αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 NOD32 rock them all :D:D πραγματικα μην βαλετε τιποτα παραπανω στο συστημα σας απο το nod32. Το πιο ελαφρυ Το πιο γρηγορο Η καλυτερη ανιχνευσιμοτητα Το καλυτερο support Μπαινεις αφοβα σε οποιοδηποτε site θες! Εδιτ: Μιλαω παντα για υγειες windows, αν την φας το avg ειναι must! Αλλα αφου καθαρισει, τρωει uninstall και μπαινει το nod32 στη θεση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Τράβα 1 ghost και βάλε κάποιο ελαφρύ firewall. Όσα anti-spyware/virus έχω βάλει (πχ Norton) δεν έκαναν δουλειά, έτρωγαν τρελή μνήμη και πάντα κολλούσα κάτι σοβαρό. Με sygate firewall είμαι ικανοποιημένος (όχι απόλυτα όμως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Ιανουάριος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Τι σημαίνει ghost;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 φάντασμα ή αλλιώς το ακριβές αντίγραφο του δίσκου σου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή σε περίπτωση που την φας να μην χρειάζεται να τα στήσεις όλα απο την αρχή.Με άλλα λόγια κάτι σαν save σε fps edit: το nod σπέρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Μακρυα απο Panda ειναι χαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.