Jump to content

Τι chipakia εχω????

triantis7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παλικαρια εχω τις εξης μνημες:

OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum me timings: CL 2-3-2-5.

Ξερετε τι chipakia εχει?να σας πω οτι με 2.9v κραταει το cl 2 στα 240.Παραπανω δεν ξερω,δεν το εχω δοκιμασει..

PS.:θα μπορούσες απλα να μου θυμήσεις να κανω edit το post μου στα Ελληνικα!!Δεν χρειαζόταν ολόκληρο το ποινικο δίκαιο!!!

Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου / περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του με ταυτόχρονη ειδοποίηση του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.gr

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

με χαλάρωμα των timmings τι παίρνεις?? δοκίμασες??ποιά είναι η max frequency?

Δεν τα εχω χαλαρώσει ποτέ αφού τον ειχα παει στα 240-245 με 2.9ν και δεν ειχα κανενα προβλημα..Δεν το είχα παει παραπανω γιατι δεν πήγαινε ο cpu μου τοτε!!Πρεπει να το παω οσο παει για να καταλαβω τι chipakia εχει;

υπάρχουν αυτά

EL DDR PC3200 Platinum Limited Edition (2-2-2-7) --chip--> Winbond BH-6

EL DDR PC3200 Platinum Edition (2-3-2-5) --chip--> Samsung TCB3, ProMOS 5ns (relabeled), Mosel Vitelic 5ns (relabeled), Winbond CH-5

EB DDR PC3200 Platinum Edition (2,5-3-2-8) --chip--> Micron 46V32M8 -5B C

EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 (2-2-2-5) --chip--> Samsung 4ns TCCD, Samsung TCC5 ~ Brainpower PCB

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010&highlight=ram+list

ωστόσο αν θές να σε βοηθήσουμε στο να βρούμε τι chip έχς πρέπει να μας πείς πότε τις αγόρασες, πώς αντιδρούν στο ρεύμα στα timmings και στις υψηλές συχνότητες

η rev. καταρχήν πια είναι? πότε αγοράστικαν?

Αρχική απάντηση από DuKe

υπάρχουν αυτά

................................................

ωστόσο αν θές να σε βοηθήσουμε στο να βρούμε τι chip έχς πρέπει να μας πείς πότε τις αγόρασες, πώς αντιδρούν στο ρεύμα στα timmings και στις υψηλές συχνότητες

η rev. καταρχήν πια είναι? πότε αγοράστικαν?

Eτσι οπως πανε οι εταιριες σε λιγο θα ζηταμε και ωροσκοπο για να δουμε τι φορανε....

"Kυρια Πατερα μας στις 9/11/2005 και ωρα 17:30 αγορασα αυτες τις μνημες!Τι τσιπακια εχουν?????"

Απλα μια υποθεση κανω....ενδεχεται να εχει τιποτα ΒΗ/CΗ μιας και κατι 2moss SP που εχω(ΒΗ5) στο cpu z λεει 2,5-4-4-9 στα 217....με νορμαλ ταση(μαλλον 2,7)

Αν συνυπολογισουμε το γεγονος οτι με 2,8 δουλευουν και με 2-2-2-5 στα 200

και με 2,9 πηγαν λιγο πιο κατω απο 220 (2-2-2-5) διολου απιθανο να δουλευει εκει με τα τιμμινγκς που λεει!

*δεν λεει αλλα για καποιο λογο υπεθεσα οτι ειναι με 2-3-3-7...(καπου αλλου θα το ειδα σε αλλον και μου εμεινε)

στα 240 2.9v με timmings 2-3-2-5 ειμαι μια χαρα σταθερός!!Τις εχω αγοράσει 6 Σεπτεμβρίου 2003!! Μ/Β: Α8Ν SLI CPU: Athlon 64 3500+ Venice!!

Σας εβαλα δύσκολα ε;;;

EL DDR PC3200 Platinum Limited Edition (2-2-2-7) --chip--> Winbond BH-6

EL DDR PC3200 Platinum Edition (2-3-2-5) --chip--> Samsung TCB3, ProMOS 5ns (relabeled), Mosel Vitelic 5ns (relabeled), Winbond CH-5

EB DDR PC3200 Platinum Edition (2,5-3-2-8) --chip--> Micron 46V32M8 -5B C

σε κάποια απο αυτά είσαι...

το κόβω για !!bh-6!!! ή ch5 ή micron

βάλε λίγο CL στο 3 να δείς αν 8α ξεκινήσει το pc

αν δεν ξεκινήσει είναι bh6 και την έκανες λαχείο

αν ξεκινήσει είναι κάτι απο τα άλλα 2

αν είναι micron θα ανέβουν αρκετά σε συχνότητα με όχι πολύ τάση και χαλαρόυτσικα timmings ας πούμε 280 2.5-3-3-7 και όχι τρομερές τάσεις.

ρίξε το πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή σου, δλδ 11 που έχει ο 3500+ βάλτω κανα 8 ή 9

να είναι default η cpu και ανέβαζε μόνο τις μνήμες αν θελήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.