Jump to content

Εισοδος στα win χωρις να επιλεγω χρηστη.

Vadergr

Recommended Posts

Τα windows μετα απο την απεγκατασταση ενος osx shell, μου βγαζει πριν μπει στο desktop την επιλογη να διαλεξω με ποιον χρηστη θα μπω.Απο που το απενεργοποιω ετσι ωστε να μπαινει κατευθειαν?Κωδικο ΔΕΝ εχω βαλει...

Εάν είστε ο μοναδικός χρήστης του PC σας, δεν υπάρχει λόγος να βλέπετε συνέχεια να εμφανίζεται η οθόνη σύνδεσης (log-on) κατά την εκκίνηση. Για να την απομακρύνετε κάντε κλικ στο Έναρξη, μετά Εκτέλεση (Run) και πληκτρολογήστε control userpasswords2. Στο πλαίσιο διαλόγου θα ανοίξει βγάλτε το τικ από το κουτάκι "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" (Users must enter a user name and password for this computer) και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Την λυση την ειχε βρει παλαιοτερα ο helloween...

Αρχική απάντηση από helloween

Σε καλύπτει αυτό ?

Oχι βεβαια.Μου τον εσκισε τον υπολογιστη.Χαθηκαν cookies,history,εικονιδια απο το desktop,quick launch και αλλαξαν και τα χρωματα που ειχα βαλει για το desktop.Μια μικρη καταστροφη!

Υπαρχει αλλη λυση?

(και ολα αυτα για το κωλο osx shell)

πήγαινε στο Manage(δεξί κλικ στο my computer και επιλέγεις Manage) έπειτα από την αριστερή στήλη πάς στο local users and groups->users και στη δεξιά στήλη πλέον βλέπεις όλους τους users. σβήνεις με delete όσους δεν χρειάζεσαι(βασικά μόνο το administrator και το guest θες, αλλά εαν θές κρατάς και αυτό που είχες δημιουργήσει στο setup των win και αν το χρησιμοποιείς) και είσαι έτοιμος

Mα θελω να κραταω αυτο που ειχα δημιουργησει ΧΩΡΙΣ να μου βγαζει password.Στην εγκατασταση των windows μια χαρα μου το προχωραγε χωρις να μου ζηταει τιποτα.Μετα την απεγκατασταση του osx shell αρχισε τις παπαριτσες.Να ρωτησω καικατι αλλο:Πριν την εγκατασταση του osx, εφτιαξε ενα restore point.Αν ξαναγυρισω,χανω τα δεδομενα που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ?

Πηγενε και κατεβασε το xp power toys της microsoft τσαμπα ειναι και στην οθονη αυτη μην βαλεις κανενα pass και σωσετο ετσι απο τωρα και στο εξης θα μπενεις χωρις να ζητα pass εδω και το λινκ αν εχεις xp http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

post-498-1416072397,7124_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Vadergr

Oχι βεβαια.Μου τον εσκισε τον υπολογιστη.Χαθηκαν cookies,history,εικονιδια απο το desktop,quick launch και αλλαξαν και τα χρωματα που ειχα βαλει για το desktop.Μια μικρη καταστροφη!

LOL μπορεί να είναι news poster, αλλά μέχρι εκεί. Λες να δοκιμάζει αυτά που γράφει; GOOGLE it πρώτα και μετά try Hello's words....:p

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 11:12]

Δεν σου εσβησε τα cookies τα favorites , το wallpaper και τις συντομευσεις , απλά σε έβαλε σαν admin [με αποτελεσμα να φορτωσει ολα default] και οχι σαν ''vader'' [η τι αλλο εχεις ενδεικτικο το ονομα] .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.