Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Τα windows μετα απο την απεγκατασταση ενος osx shell, μου βγαζει πριν μπει στο desktop την επιλογη να διαλεξω με ποιον χρηστη θα μπω.Απο που το απενεργοποιω ετσι ωστε να μπαινει κατευθειαν?Κωδικο ΔΕΝ εχω βαλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 27, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Εάν είστε ο μοναδικός χρήστης του PC σας, δεν υπάρχει λόγος να βλέπετε συνέχεια να εμφανίζεται η οθόνη σύνδεσης (log-on) κατά την εκκίνηση. Για να την απομακρύνετε κάντε κλικ στο Έναρξη, μετά Εκτέλεση (Run) και πληκτρολογήστε control userpasswords2. Στο πλαίσιο διαλόγου θα ανοίξει βγάλτε το τικ από το κουτάκι "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" (Users must enter a user name and password for this computer) και ακολουθήστε τις οδηγίες. Την λυση την ειχε βρει παλαιοτερα ο helloween... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Σε καλύπτει αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από helloween Σε καλύπτει αυτό ? Oχι βεβαια.Μου τον εσκισε τον υπολογιστη.Χαθηκαν cookies,history,εικονιδια απο το desktop,quick launch και αλλαξαν και τα χρωματα που ειχα βαλει για το desktop.Μια μικρη καταστροφη!Υπαρχει αλλη λυση?(και ολα αυτα για το κωλο osx shell) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 πήγαινε στο Manage(δεξί κλικ στο my computer και επιλέγεις Manage) έπειτα από την αριστερή στήλη πάς στο local users and groups->users και στη δεξιά στήλη πλέον βλέπεις όλους τους users. σβήνεις με delete όσους δεν χρειάζεσαι(βασικά μόνο το administrator και το guest θες, αλλά εαν θές κρατάς και αυτό που είχες δημιουργήσει στο setup των win και αν το χρησιμοποιείς) και είσαι έτοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Mα θελω να κραταω αυτο που ειχα δημιουργησει ΧΩΡΙΣ να μου βγαζει password.Στην εγκατασταση των windows μια χαρα μου το προχωραγε χωρις να μου ζηταει τιποτα.Μετα την απεγκατασταση του osx shell αρχισε τις παπαριτσες.Να ρωτησω καικατι αλλο:Πριν την εγκατασταση του osx, εφτιαξε ενα restore point.Αν ξαναγυρισω,χανω τα δεδομενα που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιανουάριος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Εδώ νομίζω θα βρεις αυτό που ζητάς.http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=22081&highlight=logon;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Ωραια!Μπορει καποιος αν ξερει να μου πααντησει στο θεμα του restore point?Σβηνει/χανει οτι εχω κατεβασει μετα το restore point? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιανουάριος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Πηγενε και κατεβασε το xp power toys της microsoft τσαμπα ειναι και στην οθονη αυτη μην βαλεις κανενα pass και σωσετο ετσι απο τωρα και στο εξης θα μπενεις χωρις να ζητα pass εδω και το λινκ αν εχεις xp http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιανουάριος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 To έκανα και δουλεύει τέλεια! Το κατέβασα απο εδώhttp://downloads.pcworld.com/pub/new/utilities/system_resources_tune_up_/TweakUiPowertoySetup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Eβαλα το restore point και ολα φαινεται να ειναι οπως πριν.Σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Βασικα το System Restore ασχολειτε με Registry, Drivers και System Files απ οτι ξερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Oχι βεβαια.Μου τον εσκισε τον υπολογιστη.Χαθηκαν cookies,history,εικονιδια απο το desktop,quick launch και αλλαξαν και τα χρωματα που ειχα βαλει για το desktop.Μια μικρη καταστροφη! LOL μπορεί να είναι news poster, αλλά μέχρι εκεί. Λες να δοκιμάζει αυτά που γράφει; GOOGLE it πρώτα και μετά try Hello's words.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 11:12] Oχι βεβαια.Μου τον εσκισε τον υπολογιστη.Χαθηκαν cookies,history,εικονιδια απο το desktop,quick launch και αλλαξαν και τα χρωματα που ειχα βαλει για το desktop.Μια μικρη καταστροφη! Δεν σου εσβησε τα cookies τα favorites , το wallpaper και τις συντομευσεις , απλά σε έβαλε σαν admin [με αποτελεσμα να φορτωσει ολα default] και οχι σαν ''vader'' [η τι αλλο εχεις ενδεικτικο το ονομα] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.