Jump to content

GX/ VX/ Platinum

fotme

Recommended Posts

Για το pi δεν ξέρω μπορεί να φταίει και το λειτουργικό καθώς τρέχουν κάποια πράματα από πίσω και το έχω κανά 2 χρόνια πάνω.

Για Sandra δεν ξέρω αλλά και στο winrar είμαι πάνω από 700.

Με S&M πέφτει πολύ η τάση στις μνήμες από 3.15 πάει 3.07 και ίσως για αυτό δεν πάω παραπάνω ... τώρα φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική δεν ξέρω γιατί και η 3άρα ζορίζεται λίγο εκείνη την ώρα...αν είχα καθαρά τα 3.15 ...

Πιέρο που είσαι να τις βάλω πάνω στη DFI...:o

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Να ζητήσω μια χάρη απο εσάς που σφίγγουν τα timmings?

σε οποια συχνότητα θέλετε και όλα τα άλλα σταθερά

να μεταβάλετε

trc απο 7 --> 8-->10

και trfc απο 11--> 14-->16

ταυτόχρονα οι αλλαγές

πόσο χάνουν τα χαλαρά timmings? σε memtest,sandra buf/unbuf,winrar ???

ευχαριστώ

στο πι φταιει οντως το λειτουργικο...(δεν πιστευω να εχεις 2003?)

Τα αλλα ομως?

Σε λιγο θα δω και το winrar...

(ισως να φταει το 11 στο trfc που εχεις και δεν εχω!)

@δαρκ

μαλλον δεν σε καλυπτει το οτι απλα χανεις με τα χαλαροτερα εεε??

κερδιζω λιγο μονο απο 8-12 σε 7-12..για τα υπολοιπα ....αναμεινατε στο ακουστικο σας!

εντελως τυχαια το ετρεξα και εβγαλα αυτο...απο πι!(στο buf ειμαστε στα ιδια ...μονο στο unbuf με περνας)

Το 11 δεν το παιρνει!Δεν ξερω αν φταιει καποια ρυθμιση στο βιος η απλα δεν το παιρνει εκει που δοκιμαζω αλλα δεν...!Δεν ξερω κατα ποσο με χαλαει η οχι αλλα αν κρινω απο αλλαγες απο 15-14-13-12..μαλλον δεν με χαλαει!Εκτος αν ειναι καποια "μαγικη" ρυθμιση που αλλαζει τελειως συμπεριφορα!

@darksaga

απο 7-12 σε 8-14 μηδαμινες διαφορες σε ολα...

απο 7-12 σε 10-16 απο 758 πηγα σε 746-7 στο winrar..,στο 1Μ pi εχασα 200ms (30.900λιγο) καθως επισης και στο aquamark απο 13215 σε 13168 (μονο cpu) και εχασα και καμποσο στα buf/unbuf απο σισοφτ..(εκει δεν συγκρατησα νουμερα)

Ερωτηση για δυνατους λυτες!

Οταν παω να bootαρω στα 265(x10) με τις ρυθμισεις που εχω στο βιος ....μενω με την προσπαθεια στο χερι!Βootarei μονο αν βαλω fast και οχι φαστεst στις μνημες!

Θα πειτε ενταξει ...αυτο φταιει!Αλλα bootαρει με φαστεστ στα 290 ανετα χωρις προβλημα(τα default μου-με διαιρετη 166) και στα 270(τυχαιο το 270 να δω αν bootare)με διαιρετη 180.!

Τι παιζει?Τι φταιει?Να ανησυχω?

post-699-1416072449,8695_thumb.jpg

Για να κάνω και εγώ ένα πι με τα settings σου μέσα από windows να δω τι ψάρια θα πιάσω

για να δούμε δηλαδή τι φταίει λειτουργικό ή κάτι άλλο...

Δεν πρέπει να είναι και ακριβώς τα Mhz ... δες μήπως ξεχνάς κανένα ΗΤΤ multi :T:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

φαστ και φαστεστ έχουν σχέση με τα ns οχι με το fsb

σε ποιον το λες??Τι εννοεις?Ανελυσε λιγο παραπανω την σκεψη σου....δε σε πιανω!

Πιθανο να εννοει οτι το φαστ κ φαστεστ εχει σχεση με τον imc κ τα ασυνκ και preamble και οχι τοσο με την καθαυτη συχνοτητα του cpu.

@fotme έχω την εντύπωση πως μας ρίχνεις στα αυτιά λόγω του υψηλού ΗΤΤ που έχεις...

Με 9x295 δεν είσαι;

Πάντως πολύ καλό vdimm για αυτά τα ΜΗz ... σε πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασιές φτάνω εκεί με τα δικά μου... μπράβο σπυράν..

Παίδες με τι bios παίζετε;

Ναι 9χ295 ειμαι, κ εσυ σε αυτα δεν εχεις κανει bench?

Οσο αναφορα για το μεμτεστ.....κλειν μειν ον δε λειν. 45 ωρες

καπου στις 8000 λουπες
EDIT>cheched 5650+ loops

χωρις λαθη στα 253@3.1d και στο spi δεν βγαζει ουτε 1ΜΒ, δεν ξερω μηπως ειναι ο imc....

Επισης παρατηρησα οτι οταν χαλαρωσα λιγο to preamble apo 5.5 se 6 το pc δεν βοοταρε..κουφο?????

Σε dual δεν επεζε με τιποτα σε οποια συχνοτητα το asynch me 6 και κατω.

BIOS mama, 3.10 η 6.23, δεν ξερω αν θα το αλλαξω μιας και μια φορα πθ εβαλα του big toe εκλασε για τα καλα ενα utt:nuke:

Όχι δεν έχω κάνει με αυτά τα πολλαπλά bench αφού το δείχνει η φώτο.

Οπότε καταλήγω σε αυτό με HTT ψηλότερο είναι καλύτερα αρκεί να αντέχουν τα πράματα...

Αsynch δύσκολα βλέπω να δουλεύει κάποιος με κάτω από 7ns και 4ns το read premamble.

Aυτά είναι τα σκληρότερα δυνατά που ξέρω...

Και εμένα δεν μπουτάρει αν βάλω 5.5 στο read...χι χι αλλά με auto εκεί το βάζει το bios.

Φυσικά υπάρχει αλληλεξάρτηση στον controler...αλλά δε γνωρίζω παραπάνω...

Αρχική απάντηση από fotme

Πιθανο να εννοει οτι το φαστ κ φαστεστ εχει σχεση με τον imc κ τα ασυνκ και preamble και οχι τοσο με την καθαυτη συχνοτητα του cpu.

ναι δεν αντιλεγω.....αλλα σε ποιον το ειπε?Σε απαντηση για το οτι δεν μποοταρει με φαστεστ στα 265? και μπαινει ενδεικτικα στα 270 και μονιμα στα 290!

(Χ10 παντα γιατι δεν με βολευει αλλος πολλαπλασιαστης)

Επισης με τι lvl ειστε απο βιος!ΠΑιζετε με auto?H εχετε βαλει κατι?

εδιτ->bios 6.23 (εννοειται μαμα, δεν την αποχωριζομαι απο πουθενα:p)

και ενα buf απο μενα...για το unbuf ντρεπομαι.....ειναι μικρουλη :o

post-699-1416072454,0753_thumb.jpg

Παιζει και σε εμενα πολυ η ταση, με 3.2 απο bios (3.25 πραγματικο) εχω droops 3.21 με 3.05, τι να ειναι μητρικη η τροφοδοτικο?

Κατι αλλο, αν τισ αφησω σε 241@3ν μεχρι να παρω αλλο επεξεργαστει, οι μνημες παιζει να κολλησουν σε αυτες τις συχνοτητες. με λιγα λογια, πως μπορω να τις διατηρησω ετσι ωστε σε δυο μηνες να ακουσουνε στις τασεις κ τα αυξημενα ρολογια?

Λένε ότι το καλύτερο κάψιμο γίνεται στην αρχή.

Ήδη τις έχεις κάψει πολύ.

Δε νομίζω να πέσουν.

την μητρικη σου ελεγα να την χτυπησω (οχι για μενα)....αλλα παλι σε μπελαδες θα εμπαινα...

Σημερα παω για τις χιλιες λουπες....στα 245 με 3,2+δις...

Μα τις 1000 λοοπες!!!!!:hehe: :hehe:

(πως λεμε μα τα 1000 αγριογουρουνα?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.