tolis9 Φεβρουάριος 2, 2006 Author #21 Φεβρουάριος 2, 2006 τωρα μολις παρατηρησα οτι στα 2600 που ειναι default μετα απο μια καλη εφαρμογη ο επεξεργαστης ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες περιπου στα 57-59 C...τι γινεται εδω???μηπως πρεπει να κανω κατι???
tolis9 Φεβρουάριος 2, 2006 Author #23 Φεβρουάριος 2, 2006 μα συγνωμη ειναι δυνατον να πιανει μια θερμοκρασια παραπανω απο τα ορια του κατασκευαστη...μου ειπαν κατι για καθαρισμα ψυκτρας...ισχυει???και μου ειπαν κατι για κολλες...βοηθεια...
planetman Φεβρουάριος 2, 2006 #24 Φεβρουάριος 2, 2006 Καλά ρε παιδιά, μου φαίνεται πολύ παράξενο που ο FX-55 δεν μπορεί να ανέβει έστω και λίγο. Ο 3700+ που πήρα μόλις έχει τα 2800MHz για πλάκα με στοκ ρεύματα που είναι κλάσεις φθηνότερος επεξεργαστής.
FrOsT Φεβρουάριος 2, 2006 #25 Φεβρουάριος 2, 2006 @tolis9: Ο fx55 που έχεις είναι clawhammer ή san diego?
GoriLLakoS Φεβρουάριος 3, 2006 #29 Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Αυτος θέλει ln2 για να ξυπνήσει Πλακα πλακα δεν εχουν coldbug...
Athens2004 Φεβρουάριος 3, 2006 #30 Φεβρουάριος 3, 2006 Πλακα πλακα δεν εχουν coldbug... Ετσι [ , οχι δεν bootarei οχι o memcontroler δεν κραταει , ] πάρε -150 νιώσε και βρές τοιχο . :nuke:
tolis9 Φεβρουάριος 3, 2006 Author #31 Φεβρουάριος 3, 2006 HELP...τι ειναι αυτα τα ln2 και coldbug που αναφαιρετε!!!ρε παιδες ειμαι τελειως ασχετος...θα δω καμια ασπρη μερα με αυτο τον επεξεργαστη ι μπα???
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #32 Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από tolis9 HELP...τι ειναι αυτα τα ln2 και coldbug που αναφαιρετε!!!ρε παιδες ειμαι τελειως ασχετος...θα δω καμια ασπρη μερα με αυτο τον επεξεργαστη ι μπα??? Βγάλε την ψύχτρα, άλλαξε πάστα ξαναβάλτην.υ.γ. Ξέρει κανείς αν αυτή η gigabyte λέει σωστά τις temp?
tolis9 Φεβρουάριος 3, 2006 Author #34 Φεβρουάριος 3, 2006 λοιπον... εβγαλα την ψυκτρα με μια σχετικη δυσκολια...αφου την φυσηξα την ξαναβαλα στη θεση της με την ιδια παστα!!!(δεν εχω παρει ακομα παστα).ξεκινησα το pc και ειδα θερμοκρασιες οπως οταν ειχα δει στην αρχη που πηρα τον υπολογιστη!!!ετρεξα το super pi 32m και στα 31 λεπτα περιπου που τελειωσε μου εβγαλε θερμοκρασια μεγιστη στους 53 C.αρκετα μεγαλη αν και πριν μου εβγαζε 62 C...αν τελικα αλλαξω και την παστα θα καταφερει να πεσει και αλλο???το προγραμμα που βλεπω τις θερμοκρασιες ειναι της gigabyte το easytune5!!!με παραξενευει ενα πραγμα:στην ταση του επεξεργαστη δειχνει να παιζει απο 1.550 εως 1.580...ενω στο bios μου λεει οτι η ταση ειναι 1.500!!!
DuKe Φεβρουάριος 3, 2006 #35 Φεβρουάριος 3, 2006 όλη την ώρα παίζει?ποιο τροφοδοτικό έχεις?αν θές να δείς προσεγγιστικά τι θερμοκρασίες έχει η cpu σου και αν είναι σωστές αυτές που σου λέει το easytune πιάσε τη ψύκτρα εκείνη την ώρα να δείς περίπου αν τα λέει καλα
tolis9 Φεβρουάριος 3, 2006 Author #36 Φεβρουάριος 3, 2006 Ναι ...συνεχεια παιζει....μολις τωρα το παρατηρησα και στο cpu-z!!!εχω το ocz modstream450w!!!στο cpu-z δειχνει απο 1.520 μεχρι και 1.568...οσο παιζει αυτο δειχνει οτι παιζει και ι συχνοτητα 2613.2-2613.5...
nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #37 Φεβρουάριος 3, 2006 Το ασταθες/μεταβαλλομενο vcore νομιζω οτι παιζει σ'ολες τις μητρικες και πλεον σε συνθηκες o/c...αν κανω λαθος διορθωστε με..
DuKe Φεβρουάριος 3, 2006 #38 Φεβρουάριος 3, 2006 λάθος...είναι περι τροφοδοτικού το θέμαδεν τα πάει και τόσο καλα το δικό σου, αν και υποτίθεται οτι έπρεπε να είναι κάμποσο καλύτεροαν έχεις πολύμετρο δες και μαυτό τι σου βγάζειεπειδή το δικό μου το ocz είναι βράχος σε τάσεις, παραξενεύομαι τώρα με το δικό σου...ίσως να είναι παραφορτωμένο το σύστημα σου αλλά δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε ίσως να το ξεφορτώσεις λίγο και ξαναδές. δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο κατα πόσο μπορεί να επιρεάσει
nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #39 Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 22:13] λάθος...είναι περι τροφοδοτικού το θέμαδεν τα πάει και τόσο καλα το δικό σου, αν και υποτίθεται οτι έπρεπε να είναι κάμποσο καλύτεροαν έχεις πολύμετρο δες και μαυτό τι σου βγάζειεπειδή το δικό μου το ocz είναι βράχος σε τάσεις, παραξενεύομαι τώρα με το δικό σου...ίσως να είναι παραφορτωμένο το σύστημα σου αλλά δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε ίσως να το ξεφορτώσεις λίγο και ξαναδές. δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο κατα πόσο μπορεί να επιρεάσει Το πιθανοτερο να εχεις δικιο...εδω ομως ο Μαριος λεει οτι αναλογα τις αναγκες δινει ρευμα το μομπο..κι εδω ο Dag αναφερει το ιδιο...
DuKe Φεβρουάριος 3, 2006 #40 Φεβρουάριος 3, 2006 απο τα λίγα ηλεκτρολογικά ξέρω, ποτέ δεν μεταβάλεις τη τάση λειτουργίας σε μια συσκευή...σε κάποιες μάλιστα προκαλείται φθορά. εμένα είτε είμαι idle είτε είμαι σε 100% φόρτο την ίδια τάση μου δίνει πάντα, το βλέπω live και με πολύμετρο...να μεταβάλεται η ροή του ρεύματος(Ι) ίσως αλλά τάση χλωμό. παίζει να λέω πίπες...αλλά έτσι ξέρω.Αυτό που λέει ο marioslice μπορεί να είναι η τεχνολογία cool&quite της AMD, αλλά δεν έχει καμία σχέση με καταστάσεις overclock, ίσα ίσα σε τέτοιες περιπτώσεις το cool&quite πάει περίπατοεγώ λέω να μετρήσει το παιδί πρώτα με πολύμετρο, μετά να δοκιμάσει να ξεφορτώσει λίγο το σύστημα γιατί βλέπω είναι και με sli... και μετά αν είναι να θήξουμε κατα πόσο λειτουργεί ορθά το psu
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.