nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Δεν αντιλεγω,και γω ρωταω να μαθω....παντως και σε μενα η Gigabyte K8NS Ultra ετσι συμπεριφερεται...και πριν με no name τροφοδοτικο 400w και τωρα με το Enermax 485w NoiseTaker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 H Gigabyte φτέει για το καρδιογράφημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 23:02] H Gigabyte φτέει για το καρδιογράφημα... Τις εχεις παρει απο κακο ματι :toomuchne ... σταθεροτατες με dualbios,αριστο support κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από nick2crete Τις εχεις παρει απο κακο ματι :toomuchne ... σταθεροτατες με dualbios,αριστο support κτλ κτλ... ΛΟΛ καρδιογράφημα... λέμε... έτσι ήταν και ι δικιά μου k8nf ultra 939 Πως λέμε η dfi είναι βράχος, ε καμία σχέση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 3, 2006 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από nick2crete ... σταθεροτατες με dualbios,αριστο support κτλ κτλ... Τι σχεση εχει το dual bios με την σταθεροτητα??? Εγω το dual bios το θεωρω χαζο....μιας και τα τσιπακια ειναι κολλημενα επανω στην μητρικη και οχι ''χωμενα'' οποτε αμα σου καουν και τα δυο......bye bye....ενω στις απλες...βαζεις βγαζεις εχεις και κανα2 ακομα backup και εισαι αρχοντας..... Απο support τι εννοας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Εννοαω να τους στειλεις μειλ να τους ρωτησεις κατιτις ρε παιδι μου...συνεπεστατοι,τυπικοτατοι και ποιοτικοι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 3, 2006 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από nick2crete Εννοαω να τους στειλεις μειλ να τους ρωτησεις κατιτις ρε παιδι μου...συνεπεστατοι,τυπικοτατοι και ποιοτικοι..! Την τελεφτέα φορά τους πήρε 1 μήνα και κάτι να μου απαντήσουν σε mail...+ δεν με είπαν και τίποτα της προκοπής για να λύσω το πρόβλημα που είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 3, 2006 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Εχω στειλει γυρω στα 5-6 μειλ..σε 2 εργασιμες εχουν απαντησει..!Ενταξει παιδια ειναι και λιγο υποκειμενικο....οπου μαθει ο καθενας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.