jpcupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 οι παρακατω ψυκτρουλες δοκιμαστηκαν(tt112)και δοκιμαζονται(BT) σε εναν p4 550 lga 775 στα 3.4 για να καταληξουμε ποια απο τις 2 ψυχει καλυτερα τον επεξεργαστη μας.αργα το βραδυ,περισσοτερα specs-tests και απο τις 2....παρτε μια γευση.... η...παλια..... και η...καινουργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Συγνώμη αν καταλαβαίνω κάτι λάθος, αλλό ο τρόπος που έχεις βάλει τους ανεμηστήρες στον 112 είναι λάθος!!! Έτσι φυσάνε και οι δύο προς τα μέσα! Στις οδηγίες δείχνει πολύ καθαρά να βάλεις τον 2ο ανάποδα! Εδώ είναι από τον προηγούμενο, αλλά η μόνη τους διαφορά είναι ότι ο καινούριος είναι εξολοκλήρου από χαλκό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 αν τους ειχες βαλει να βαρανε και οι 2 μεσα στην ψυκτρα μπορει και να σου ειχαν καει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Συγνώμη αν καταλαβαίνω κάτι λάθος, αλλό ο τρόπος που έχεις βάλει τους ανεμηστήρες στον 112 είναι λάθος!!! Έτσι φυσάνε και οι δύο προς τα μέσα! Στις οδηγίες δείχνει πολύ καθαρά να βάλεις τον 2ο ανάποδα! Εδώ είναι από τον προηγούμενο, αλλά η μόνη τους διαφορά είναι ότι ο καινούριος είναι εξολοκλήρου από χαλκό: παιδια οντως τους ειχα βαλει και τους 2 να ριχνουν μεσα!!!! :slap: :slap: τι ζωο που ειμαι θεε μου!!! γιατι ομως να καουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιανουάριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra παιδια οντως τους ειχα βαλει και τους 2 να ριχνουν μεσα!!!! :slap: :slap: τι ζωο που ειμαι θεε μου!!! γιατι ομως να καουνε? Γιατι και οι δυο σπρωχνουν τον αερα μεσα στην ψυκτρα , ο ενας κοντρα στον αλλο . Αν και θα ζοριζονται , δεν νομιzω οτι μπορουν να καουν..... jpcupra,,,,,τι εκανες εκει βρα,,,,..... Προφανος δεν το καταλαβες αφου ειχες τον ανεμιστηρα του κουτιου να φυσαει προς τα εξω , οποτε νομισες οτι ολα ειναι ο.κ.... Για προχωρα στο test.... edit** Και για να ειναι λιιιιιγο πιο ακριβες το αποτελεσμα , σημαζεψε τα καλωδια με κανα τ-ραπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 27, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 ξαφνικα μου βγαζει οτι η συνολικη μνημη μου ειναι 524mb την στιγμη που εχω 2 γιγα....οταν τον αναβω. γιατι??προχειρα παντως απο θερμοκρασιες που προλαβα να δω 28 idle 36 load....καλα δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 ooooλα καλα τελικα!!!σε μαμα χρονισμους βλεπω 27-28 και σε load γυρω στους 34-35... τωρα σε 240*17=4080 mhz ειδα 29-30 και 44 αντιστοιχα!!!τελεια, πιστευω... :D και που να μπει ο delta ο 120αρης!!!ε???:devil: :devil: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιανουάριος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Απο βαβουρα τι παιζει , ποια ειναι πιο θορυβωδης...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 29, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από tomhel Απο βαβουρα τι παιζει , ποια ειναι πιο θορυβωδης...???? παρολο που εχει 120αρη η ΒΤ ειναι απιστευτα αθορυβη!!!και εχει cfm φυρω στα 60 και τα db του δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 60 νομιζω....η tt ειχε 2 8αρια τα οποια τα ειχα βαλει αναποδα?! αλλα πανω κατω στα ιδια ακουγονται.θελω να πιστευω οτι η ελλειψη καλων θερμοκρασιων με την tt οφειλεται στο παραπανω κουφο λογο...idle 32-34 και 50-54 load... σε μαμα χρονισμους.με 240*17=4080 πεταω για βρυξελλες!!! 44-46 idle kai 64-68 load!!!ειπες κατι???:whistle2: :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 30, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Απλά εγώ με την ΤΤ, παρατήρησα ότι λόγο ροής αέρα έχω πολύ καλές θερμοκρασίες μέσα στο κουτί, και φυσικά δε μαζεύει σκόνη η περιοχή γύρω από τον επεξεργαστή. Φυσικά στην έξοδο του tower υπάρχει 12άρης που βγάζει τον αέρα έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Χθες, στις 16:47] και εχει cfm φυρω στα 60 και τα db του δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 60 νομιζω.... αν εφτανε εστω και τα 50 θα μετακομίζατε οικογενειακώς . [65db βγάζει ο delta high speed 200+ cfm ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 30, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 αν εφτανε εστω και τα 50 θα μετακομίζατε οικογενειακώς . [65db βγάζει ο delta high speed 200+ cfm ] mr OLYMPIC GAMES ( ) εχετε δικιο.... ---->> big typhoon κοντα στα 20ειναι τα db του.εννοω οτι το cfm του ειναι πολυ καλο οπως προειπα.καμια διαφωνια? edit: σχετικα με τον delta σιγα μην βγαζει και 300 cfm!!! τσεκαρε εδω---->>> 190 cfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 30, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Δεν εχω-ειχα διαφωνία απλα να μην παρασύρουμε κανεναν κακομοιρη και δει πουθενα κανα φαν με ''μονο'' 60db και το αγοράσει επειδή ''ειχες πει πως ειναι αθορυβο και πρεπει να εχει καπου 60db'' :hehe: , Οσο για τον delta εχει 220cfm mr Ibizaki <----Κινέζος εισαι ? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 30, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Δεν εχω-ειχα διαφωνία απλα να μην παρασύρουμε κανεναν κακομοιρη και δει πουθενα κανα φαν με ''μονο'' 60db και το αγοράσει επειδή ''ειχες πει πως ειναι αθορυβο και πρεπει να εχει καπου 60db'' :hehe: , Οσο για τον delta εχει 220cfm mr Ibizaki <----Κινέζος εισαι ? :P:P :o :o :o αντε μωλε!!! :P :P :P :P διορθωσε με αλλα αυτος που εχεις βαλει ειναι ο καινουργιος 'η ειναι η ιδεα μου?μεσα στο αυτοκινητο σκεψου οτι σκανε στα αυτια μου γυρω στα 140-142 db οποτε λεω ο π@π@ρ@ς,οτι θα ειναι φυσιολογικο νουμερο..... οσο για το τουτου σε ενα μηνα ερχεται απο germany μονο με 17000γιουργια και του κουτιου παρακαλω.....θα αναγκαστω να αποχωριστω το αγαπημενο μου 14 που εχω τωρα αλλα θα παρω το μεγαλο του αδερφακι..... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.