unknown Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 απο τοτε που εκανα ελεγχο τον δισκο για σφαλματα και μια ανασυγροτηση ο υπολ απο κει που εκλεινε σε 7sec τωρα θελει τον 3πλασιο χρονο και περισσοτερο!!!!εγω ενα καλο πηγα να κανω και σε κακο κατεληξε.....τι φταιει τωρα και πως διορθωνεται....?μου εχει σπασει τα νευρα και ειμαι στο τσακ για φορματ....
SirGeorge Ιανουάριος 27, 2006 #2 Ιανουάριος 27, 2006 υπερβολή αυτό για το format, άνοιξε την εκτέλεση και χτύπα %temp% και σβήσε ότι θα βρεις εκεί, μετά άνοιξε C:\Windows\Temp και σβήσε ότι έχει. Επίσης άνοιξε το C:\Windows\Prefetch και κάνε το ίδιο.Μετά χτύπα regedit από την εκτέλεση και πήγαινε στο κλειδί: ΗΚΕΥ_CURRENT USER -> CONTROL PANEL -> DESKTOP και από τη λίστα που θα βγεί δεξία κάνε τα εξής:Το Auto end Tasks βάλτο στο 1 και το WaitToKillAppTimeout βάλτο στο 2000 και είσαι έτοιμος.
unknown Ιανουάριος 29, 2006 Author #3 Ιανουάριος 29, 2006 δεν με προλαβες!!!τα περασα ξανα απο πανω τα xp και ως δια μαγειας ανεβηκα και 100 marks στο 3dmark05!!!!ευχαριστω παντως για την απαντηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.