horseshoe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2006 Έχω μια μητρική Albatron ΚΧ18D με επεξεργαστή Athlon XP. Το σύστημα στην εκκίνηση βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη χωρίς κανένα beep που κάνουν τα motherboards όταν υπάρχει πρόβλημα hardware. Έκανα διάφορα resets του Bios με το jumber χωρίς αποτέλεσμα. Το τροφοδοτικό, η κάρτα γραφικών (radeon 9600xt), οι μνήμες και ο δίσκος τοποθετήθηκαν σε άλλο σύστημα και λειτουργούν κανονικά. Προφανώς?? είναι motherboard ή επεξεργαστής αλλά πιό από τα δύο. To πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω για το ποιό από τα δύο να ψάξω στα μεταχειρισμένα γιατί απαιτείται ολική αναβάθμιση (motherboard, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) κάτι το οποίο δεν μου είναι εντελώς απαραίτητο αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πάντα πολύτιμες συμβουλές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αφού δεν ακούς τίποτα είναι μητρική κατά 90%. H συγκεκριμένη μητρική φοράει Phoenix-Award Bios πραγμα που μασ επιτρέπει να δούμε τα παρελκυόμενα beeps http://www.computerhope.com/beep.htm#7. Αφού λοιπόν δεν ακούγεται τίποτα και όλα τα άλλα τα έχεις δει....τι μας μένει-----Η ΜHΤΡΙΚΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Οπως σου λεει και ο Mainframe κατα πασα πιθανοτητα ειναι η μητρικη.Για καλο και για κακο ομως τσεκαρε αν μπορεις σε κανενα φιλο σου τον επεξεργαστη σου αν δεις τι γινεται!Παντως αν θες να κρατησεις τον επεξεργαστη μην αγχωνεσαι μητρικες υπαρχουν πολλες!Εγω,ομοιοπαθης με εσενα, πηρα μια καινουρια την προηγουμενη βδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Μήπως ένα format θα διόρθωνε την κατάσταση? Εγώ αυτό θα έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Πώς να κάνει format? Αφού δεν κάνει ούτε post όπως λέει...Στην τελική δοκίμασε και χωρίς επεξεργαστή! Αν πάλι δεν βγάλει κιχ, δεν υπάρχει αμφιβολία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
horseshoe Φεβρουάριος 1, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Όντως Δοκίμασα τη μητρική χωρίς επεξεργαστή και δεν έβγαλε κιχ. (no post) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.