Jump to content

Πρόβλημα στην Εκκίνηση

horseshoe

Recommended Posts

Έχω μια μητρική Albatron ΚΧ18D με επεξεργαστή Athlon XP. Το σύστημα στην εκκίνηση βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη χωρίς κανένα beep που κάνουν τα motherboards όταν υπάρχει πρόβλημα hardware.

Έκανα διάφορα resets του Bios με το jumber χωρίς αποτέλεσμα.

Το τροφοδοτικό, η κάρτα γραφικών (radeon 9600xt), οι μνήμες και ο δίσκος τοποθετήθηκαν σε άλλο σύστημα και λειτουργούν κανονικά.

Προφανώς?? είναι motherboard ή επεξεργαστής αλλά πιό από τα δύο. To πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω για το ποιό από τα δύο να ψάξω στα μεταχειρισμένα γιατί απαιτείται ολική αναβάθμιση (motherboard, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών) κάτι το οποίο δεν μου είναι εντελώς απαραίτητο αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πάντα πολύτιμες συμβουλές σας.

Αφού δεν ακούς τίποτα είναι μητρική κατά 90%. H συγκεκριμένη μητρική φοράει Phoenix-Award Bios πραγμα που μασ επιτρέπει να δούμε τα παρελκυόμενα beeps http://www.computerhope.com/beep.htm#7. Αφού λοιπόν δεν ακούγεται τίποτα και όλα τα άλλα τα έχεις δει....τι μας μένει-----Η ΜHΤΡΙΚΗ;)

Οπως σου λεει και ο Mainframe κατα πασα πιθανοτητα ειναι η μητρικη.Για καλο και για κακο ομως τσεκαρε αν μπορεις σε κανενα φιλο σου τον επεξεργαστη σου αν δεις τι γινεται!

Παντως αν θες να κρατησεις τον επεξεργαστη μην αγχωνεσαι μητρικες υπαρχουν πολλες!

Εγω,ομοιοπαθης με εσενα, πηρα μια καινουρια την προηγουμενη βδομαδα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.