Dj_Seps Φεβρουάριος 5, 2006 Author #21 Φεβρουάριος 5, 2006 Εννοω πως το παλιο τροφοδοτικο ειναι 20πινο κατι τετοιο!Ειναι 7 χρονων τροφοδοτικο στα 250watt και η κανουρια μητρικη ειναι 24πινη.Λετε να φταιει η μπριζα?Δεν ειναι suko αλλα απλη.
Dj_Seps Φεβρουάριος 6, 2006 Author #23 Φεβρουάριος 6, 2006 Γειωση η μπριζα του τοιχου δεν εχει.Μονο το πολυμπριζο εχει αλλα δεν ξερω αν ισχυει η γειωση του!Και δεν εχω αλλη μπριζα στο δωματιο για να δοκιμασω!Πρεπει να αλλαξω αυτην που εχω σε σουκο!!
trendy Φεβρουάριος 6, 2006 #24 Φεβρουάριος 6, 2006 Προφανώς και δεν ισχύει η γείωση του πολύμπριζου αφού δεν καταλήγει πουθενά.
Dj_Seps Φεβρουάριος 6, 2006 Author #25 Φεβρουάριος 6, 2006 Και τωρα τι να κανω?Να αλλαξω μπριζα?Χρειαζεται οπωσδηποτε?
Dj_Seps Φεβρουάριος 7, 2006 Author #27 Φεβρουάριος 7, 2006 Και δηλαδη για να καταλαβω γιατι χρειαζεται η γειωση?Μπορει καποιος να μου εξηγησει?Και κατι αλλο!Τα ηχεια γιατι δεν τα συνδεουμε ποτε σε ups?
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2006 #28 Φεβρουάριος 7, 2006 Ρε συ Dj_Seps, spin that UPS ....Μην πνίγεσαι σε μια κουταλια νερο, πανε το PC στο σαλόνι για 1 μερα και δοκιμασε το με το ups. Οσο για τα ηχεία, δεν το γνωρίζω αυτό.
Dj_Seps Φεβρουάριος 7, 2006 Author #29 Φεβρουάριος 7, 2006 Μακαρι ρε φιλε να μπορουσα αλλα επειδη ειμαι ιταλια και οχι ελλαδα και επειδη στο σπιτι πο ειμαι δεν υπαρχει καμια απολυτος μπριζα με γειωση δεν μπορω να το δοκιμασω και γι'αυτο ρωταω.Για να το δοκιμασω με γειωση πρεπει να αλλαξω τις μπριζες!
Dr.Paneas Φεβρουάριος 7, 2006 #30 Φεβρουάριος 7, 2006 Οκ τότε, δεν το ήξερα οτι είσαι Ιταλια... Εγω λεω να αφησεις το ups και να μας πεις τι παίζεται με καμια Ιταλιάνα (Αντόνιο, κρυώνω )
trendy Φεβρουάριος 7, 2006 #31 Φεβρουάριος 7, 2006 Γιατί σας χρειάζεται να ακούτε μουσική όταν έχει διακοπή ρεύματος; Η γείωση χρειάζεται για να απομακρύνει φορτίο ρεύματος που πιθανόν να διαρρεύσει προς τη συσκευή. Σε περίπτωση που η διαρροή ρεύματος είναι μεγάλη, αν δεν απομακρυνθεί μπορεί να προκαλέσει και θάνατο. Αν όμως απομακρυνθεί από τη γείωση το πολύ-πολύ να πέσει το ρελέ και να αρχίσεις να ψάχνεσαι με το τι δεν πάει καλά.
Dj_Seps Φεβρουάριος 9, 2006 Author #32 Φεβρουάριος 9, 2006 Πεδες τζιφος!Εψαξα σημερα ολα τα μαγαζια με ηλεκτρονικα και δεν βρηκα να πουλανε μπριζα με γειωση!Μονο μετατροπεις απο ιταλικη μπριζα σε διεθνης!Τωρα τι κανω? p.s :Φιλε panea καλυτερα να πας για "κυνηγι" παγοβουνου στην ανταρκτικη παρα για ιταλιδες.Πιο παγοκολωνες δεν γινεται!Ελλαδα ρεεε!!! :jump:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.