Maximus Φεβρουάριος 6, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Μόνο το Aquamalk είναι μεγάλο καλέ κύλιε, θα πλοθέκθω την άλλη φολά, θυγνώμη!!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 6, 2006 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Πολυ καλος gznp και εγω πιστευω αν οχι αυριο, το πολυ την τεταρτη να εχω τον 170 πανω στην DFI μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 6, 2006 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 gznp μηπως κοιταξες τι στεππινγκ ειναι? Ποσο τον εχεις παει μαξ σταθερα με πριμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 7, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από FLO Πολυ καλος gznp και εγω πιστευω αν οχι αυριο, το πολυ την τεταρτη να εχω τον 170 πανω στην DFI μου . Ωραίος Με γειες και καλοκλοκάριστος Αρχική απάντηση από Pieros gznp μηπως κοιταξες τι στεππινγκ ειναι? Ποσο τον εχεις παει μαξ σταθερα με πριμε? Ήμουν τόσο ανυπόμονος που δε σημείωσα τίποτα, με το που βρήκα την Arctic Silver στο συρτάρι τον έβαλα κατευθείαν, κάποια μέρα θα τον βγάλω αν είναι και θα σας πω.\ Σταθερότητα με Prime δεν τσεκάρω, προτιμώ το S&M για αυτή τη δουλειά, εννοείται στο long. Δεν έχω δοκιμάσει πάνω από 2600 για σταθερότητα, μόνο για boot. Έτσι έχω πιάσει 2800 αλλά επειδή έβαλα 1.450 ρεύμα και δε θέλω να ρισκάρω και τόσο πολύ τον γύρισα 2600 και δεν έτρεξα καν το S&M. Στα 2600 πάντως είναι βράχος, κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά και η μεγαλύτερη θερμοκρασία που είδα χωρίς S&M ήταν όταν τον στρέσαρα μόνος μου με ανοιχτά: Fruity Loops 5 Trackmania Nations 3gp Converter με 2 conversions 700mb .avi σε .70mb 3gp Και ήταν 50 βαθμοί. Με το που τελείωσαν τα βίντεο έπεσε απευθείας στους 45 και μετά ηρέμησε μόλις τα έκλεισα όλα στους 32. Καλά δεν είναι?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 7, 2006 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 ....μια χαρα εισαι μαν....καλοριζικος και καλοδουλευτος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 7, 2006 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Μπορεις να μην κολονεις σε παρακαλώ????????1,45 δεν ειναι τπτ........ουτε το 50.............ΕΛΕΟΣ ΠΕΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 7, 2006 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 καλορίζικος κ καλοδούλευτος και καλοclockaristos να σου είναι (και είναι βλέπω ) μην το φοβάσε το ρεύμα.....1.45 δεν είναι τπτ .... ο άλλος 1.8 είπες με 1,75 Λολ ...... Μια χαράααααα!ΜΕΓΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 χμμ, βλέποντας όλο αυτό το thread, ψιλολιγουρεύτικα τον optie. Αλλά η απορία μου είναι: για 3d παιχνίδια (έχω λόγο που το προσδιορίζω) είναι καλός (ισάξιος του x2 4200);;; Γιατί τον θέλω για κλοκάρισμα, να βρω που είναι σταθερός και έπειτα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 10, 2006 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Απ'τον 4200 θα ειναι καλυτερος(λογω οτι εχει κι 1mb cache).Συνηθως οι opteron ανεβαινουν και περισσοτερο,αλλα δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 το γνωρίζω αυτό (ότι οι opteron ανεβαίνουν περισσότερο), το θέμα είναι ότι δεν τον θέλω μόνο για bench, αλλά και (κυριώς) για παιχνίδια. Εκεί θέλω να μάθω αν υπερτερεί έναντι των athlonx2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 10, 2006 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Οπως σου εγραψα θα υπερτερει μονο και μονο λογω παραπανω L2 cache.Φυσικα μην περιμενεις τρελες διαφορες και μιλαμε για συγκριση μονο στα ιδια mhz μ'εναν x2 με 512ΚΒ L2).Yπαρχουν και διπυρηνοι με cache 1ΜΒ(χ2 4400,4800) οι οποιοι δεν διαφερουν σε επιδοσεις απ'τους opteron,εστω κι αν φαινεται πως οι δευτεροι κλοκαρουν καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 διαφέρουν όμως σε φράγκα, λάθος;;; κάτι ακόμα, οι opteron που αναφέρατε είναι σε socket 939;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 10, 2006 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Mετα την αλλαγη των τιμων απ'την ΑMD οι x2 ειναι καπως φθηνοτεροι απ'τους Opteron.Σαφως αναφερομαι για s939.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 εσύ (εσείς, γενικότερα) τι θα μου προτείνατε μεχρι και 450e;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 10, 2006 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις το πιο μικρο μοντελο opteron 165,αφου δεν θα δεις μεγαλες διαφορες σε οc σε σχεση με τα μεγαλυτερα μοντελα.Περισσοτερο θεμα τυχης ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 και εγώ αυτόν σκεφτόμουν, μετά από μια σύντομη βόλτα στο overclocker.co.uk. Είναι θέμα τύχης, ε;;; οπότε να ζητήσω να μου διαλέξει άλλος... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 10, 2006 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 http://www.newtechlabs.gr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=17&products_id=547Ελληνικο μαγαζι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 thanx mate, αλλά δεν υπάρχει στο απόθεμα... Ξέρεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μαγαζί (που εδρεύει, αν είναι αξιόπιστο κλπ κλπ);;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 10, 2006 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 λοιπον πευκιωτη φιλε μου το μαγαζι ειναι καινουργιο.Το site φαινεται πολυ οργανωμενο και βρισκεται καπου στην αθηνα (210 64...)Εγω θα επαιρνα απο το συγκεκριμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Φεβρουάριος 11, 2006 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ορμα................το καλυτερο support που θα μπορουσα να εχω...............Στο Πολυγωνο ειναι το μαγαζι.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.