Jump to content

Windows VPN Server και port forwarding?

SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθω να στησω vpn server στο λαπτοπ μου για να παιξω με ενα φιλο online game.

Κανω Create new connection, advance conection, Accept incoming connections. Βαζω Allow virtual Private Connections. Και προσθετω και χρηστη με το ονομα του και με ενα τυπικο κωδικο.

Προσπαθει να μου κανει κληση με την εξωτερικη ip μου, αλλα δεν απανταω. Το προβλημα πρεπει να ειναι το port forwarding που πρεπει να κανω στο fritz της HOL, αλλα δεν εχω ιδεα τι πορτα θελει! και δυστυχως δεν εχει DMZ λειτουργεια....

Ξερει καποιος ποια πορτα θελει αυτη η υπηρεσια?

Στον οδηγο λεει οτι θα ρυθμισει τον firewall των windows, αλλα δεν ειδα καμια εγγραφη, εκτος και αν εννοει το file and printer sharing... Τις οποιες πορτες δοκιμασα, αλλα δεν ειναι αυτες...

Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!! :daisy:

Με μία απλή και σύντομη αναζήτηση στο google για "windows vpn server port" μάθαμε ότι είναι το 1723.

Μετά πρέπει να ανοίξουμε την παραπάνω πόρτα στο firewall για κίνηση από το wan στο lan και να κάνουμε μία καταχώριση στο NAT ώστε ό,τι έρχεται στο modem-router στο 1723 να προωθείται στο laptop.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.