Jump to content

διαφορες 2 γιγα-1 γιγα-0.5 γιγα

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οσοι ειδαν αυτο ----> http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=341415#post341415 θα καταλαβουν...εχω 2 γιγα και μπεντσαρω ddr2 kingston 533. αν παιξω με 1 'η 512 αποτις ιδιες θα δω διαφορα?κοινως η ποσοτητα τις μνημης παιζει ρολο στο spi(παντα)?

ντανκενσαν!!!:flower: :flower:

Απλά όσο μικρότερη η ποσότητα και το density, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να "ανεβείς" παραπάνω.

Αρχική απάντηση από Chosen

Απλά όσο μικρότερη η ποσότητα και το density, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να "ανεβείς" παραπάνω.

density?den ksero auti tin leksi kardia moy!!!! :hehe: εν ολιγοις αν παιξω με 512 μπορει και να δω και 1 sec κατω chosen μου???

Με τις ίδιες ρυθμίσεις/timings, μάλλον όχι. Απλά με τα 512 έχεις περισσότερες πιθανότητες να τρέξεις τις μνήμες σε λίγο μεγαλύτερη συχνότητα.

Δεν είμαι και 100% σίγουρος πως έχουν τα πράγματα στις DDR2, αλλά στις DDR 2χ512 πάνε πολύ καλύτερα (κατά κανόνα) από 2χ1024.

θα δοκιμασω και θα ποσταρω....παντως ο καιρος εκανε καλο στην cpu+vga αφου εσπασα τα 6κ στο 05.ηρθε και πριν λιγο η καινουργια ψυκτρα(big typhoon) και ελπιζω να βγαλω ωραια αποτελεματα....ευχαριστω...

τι να σου πω ρε cupra εμενα το quake 4 μου εβγαζε ultra settings (6800 σε agp) με εναμισυ giga me 60 fps σταθερα και με 2 giga σερνοτανε...ειναι τρελα αυτα τα πισα.και να φανταστεις με το εναμισυ δεν ειχα dual channel!

Αρχική απάντηση από psyber

τι να σου πω ρε cupra εμενα το quake 4 μου εβγαζε ultra settings (6800 σε agp) με εναμισυ giga me 60 fps σταθερα και με 2 giga σερνοτανε...ειναι τρελα αυτα τα πισα.και να φανταστεις με το εναμισυ δεν ειχα dual channel!

:blink: :blink: :blink: καλη φαση!!!δεν εχω μεινει ικανοποιημενος παντως με τις κ@λοkingston που εχω...για βαρυ πραμα ειναι οτι πρεπει αλλα για bench....χλωμες!!!

μα ειναι δυνατον?οχι πες μου?4-4-4-8 'η 12 αντιστοιχα?ειναι timings αυτα?'η παιζω καμμια 21(4+4+4+8=20)? KINGSTON SUCKS!!! :tongue: :tongue: :tongue: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.