Jump to content

δικτυο και firewall και admin

g_0x

Recommended Posts

δουλευω σε μια μεγαλη εταιρια και μου εδωσαν ενα πισι.ομορφο και ωραιο αλλα ειναι κλειδωμενο.ειμαι σαν user και δεν εχω δικαιωματα admin.εχει το winfirewall και μπου μπλοκαρει το soulseek.τι μπορω να κανω για να απενεργοποιησω το firewall...;

Αρχική απάντηση από g_0x

δουλευω σε μια μεγαλη εταιρια και μου εδωσαν ενα πισι.ομορφο και ωραιο αλλα ειναι κλειδωμενο.ειμαι σαν user και δεν εχω δικαιωματα admin.εχει το winfirewall και μπου μπλοκαρει το soulseek.τι μπορω να κανω για να απενεργοποιησω το firewall...;

να επικοινωνήσεις με τον admin και να τον ρωτήσεις!

κάποιο λόγο δε θάχει που τα χει κομμένα?

Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν ένα tunel με κάποιον έξω που έπαιζε το ρόλο του μεσολαβητή ανάμεσα σε σένα και το soulseek.

Αλλά αν ήμουν ο admin σου και έβλεπα κάποιο pc να κάνει περίεργη κίνηση που δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που αφήνω ανοιχτές θα παρακολουθούσα την κίνησή σου και μόλις (όχι άμα) έβλεπα τι έκανες θα σου έπαιρνα πίσω το pc. :devil:

Αρχική απάντηση από chriss

Το PC της εταιρίας ΔΕΝ είναι δικό σου .- (Τελεία & Παύλα)

εκτός θέματος.

Αρχική απάντηση από trendy

Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν ένα tunel με κάποιον έξω που έπαιζε το ρόλο του μεσολαβητή ανάμεσα σε σένα και το soulseek.

Αλλά αν ήμουν ο admin σου και έβλεπα κάποιο pc να κάνει περίεργη κίνηση που δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που αφήνω ανοιχτές θα παρακολουθούσα την κίνησή σου και μόλις (όχι άμα) έβλεπα τι έκανες θα σου έπαιρνα πίσω το pc. :devil:

χάνω σε ταχύτητα με το tuneling.τεσπα.το θέμα είναι οτι οχι μόνο δε μπορώ να μπώ σε προγράμματα P2P που οκ λογικό φένεται να έχουν κλίσει τις πόρτες αλλα ούτε msn messenger ούτε να κάνω download κάποια mp3 Που να πω την αλήθεια πειρατικά δεν είναι αφου μια εταιρία τα δίνει δωρεαν απο το site της.(www.relapserecords.com).

έψαξα για πόρτες ανοιχτές αλλα τπτ.επίσης το firewall δε μου αφήνει κάποια παράθυρα pop-up να ενεργοποιήσω πχ. απο το msn messenger σε web μορφή.

όσοι δεν θέλουν να απαντήσουν ας μην απαντάνε καλύτερα όπως και αυτοι που αφου δεν ξέρρουν πως θα ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά πετάνε ένα απλό ''έχει τους λόγους του''.

χάρηκα οτι έχει τους λόγους του και ότι πρέπει να προστατέψει το δίκτυο.δεν είμαι βλάκας να μη το καταλαβαίνω και δε χρειάζομαι υπενθύμηση αλλά είναι μερικές εργασίες που θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για το δίκτυο.

Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά και θέμα κατανομής πόρων. Μπορεί τα mp3 που αναφέρεις να είναι νόμιμα, τα trials επίσης, αλλά δεν παύεις να θες να χρησιμοποιείς εταιρικούς πόρους για κάτι που δεν σχετίζεται με την εργασία σου.

Να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.