X-kyramas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Μια βοήθεια ρε παιδιά Είμαι με HOL 384 με USR 9105 και το ping μου τερματίζει. Είτε σε ελληνικούς είτε σε ξένους servers. Έχετε καμιά ιδέα ? Δοκίμασα και COD 2 και ET και τα ιδια παντού. Kατέbασα τα maxpackets αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Τρέχεις τίποτα άλλο παράλληλα με τα παιχνίδια που να χρησιμοποιεί τη γραμμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 μια απο τα ιδια τις ωρες αιχμης.....DSLAM!φιλε...δοκιμασε πολυ αργα...μετα τις 3 το πρωι.τοτε θα παιξεις.ετσι κανω κ γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Οχι δεν τρέχει τίποτα σπό πίσω. Μόνο ξημερώματα δηλαδή έ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Είναι γνωστό πρόβλημα του ΟΤΕ αυτό, με τα πολλά μικρά πακέτα. Δεν παίζει VOIP, games κλπ και ο ΟΤΕ κανει την πάπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Για τράβα και ένα netstat να δείς τι συνδέεται με τον υπολογιστη σου. Mπορεί να μην τρ'εχει κάποιο πρόγραμμα, αλλά μπορεί να συνδέονται διάφοροι πάνω σου, συχνό φαινόμενο αν δεν έχεις firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Για τράβα και ένα netstat να δείς τι συνδέεται με τον υπολογιστη σου. Mπορεί να μην τρ'εχει κάποιο πρόγραμμα, αλλά μπορεί να συνδέονται διάφοροι πάνω σου, συχνό φαινόμενο αν δεν έχεις firewall. μπα χλωμό, το 9108 που έχω εγώ έχει default policy drop σε ότι του στείλεις απ' έξω εκτός από αυτά που ανοίγεις. ούτε στα ping δεν απαντάει μ'άλλα λόγια.φαντάζομαι και το 9105 θα ναι ανάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Κατεβασε τα snaps στο cod2.Βαλε 20 που ειναι το ελαχιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 26, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Στα 20 είναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 που ειναι αυτα τα snaps ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Πατα ~ και γραψε snaps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.