unknown Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 προσφατα μου εστειλαν μεσω υπερυθρων ενα βιντεακι τραβηγμενο απο το κ700i...ομως το κινητο μου δεν υποστηριζει βιντεο οποτε θα μπορουσα να το δω μονο στον υπολ... δοκιμασα με win media player,quick time,nokia multimedia player αλλα κανενα δεν μπορει να το παιξει...μηπως επηρεστηκε τπτ κατα την μεταφορα του απο ερικσον σε νοκια και απο νοκια σε υπολ?(με υπερυθρες παντα)...δοκιμασα και το αλλο...δηλ να στειλω το βιντεο απο τον υπολ στο κ750i αλλα παλι δεν το επαιζε!! ....κατι εχει πειραχτει...αν ναι,τι?και πως διορθωνεται?... το ξερω οτι το θεμα ειναι ασημαντο και δεν εγινε και τπτ που δεν μπορω να δω το βιντεο ...απλως με εφαγε η περιεργια... .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Τι καταληξη εχει το αρχειο(πχ. mpeg,avi,3gp)?Πιθανοτατα δεν θα εχεις τους codecs για να μπορεις να το παιξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Για κατεβασε αυτο K-Lite Codec Pack 2.69 Full, Standard and Basic και δες αν παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 εχω εγκατεστημενο ενα ace mega codecs pack..το εγκατεστησα και αυτο βεβαια αλλα παλι τα ιδια...καταληξεις δεν εχουν..τα ερικσον σε τι φορματ αποθηκευουν τα βιντεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιανουάριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 κατεβασε το VLC Player παιζει παρα πολλα αρχεια και παιζει και 3gp απο κινητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Ιανουάριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Τα ericsson αποθηκέυουν τα βιντεο σε 3gp...Προσπάθησε να το μετατρέψεις(σε οποιαδήποτε μορφή είναι)σε 3gp με το ImTOO 3GP Video Converter και παίξτο στο QuickTime........Αν δε πετύχει κ αυτο τότε πιθανών το αρχείο να είναι κατεστραμένο η να έχει αλιωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 οκ επαιξε με το vlc!!ευχαριστω παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.