blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2006 Μερα παιδες...Εχω το usr 9106 και οταν λειπω μερικες φορες για Αθηνα και το αφηνω να κατεβασει κλαταρει και μου αναβει το κοκκινο λαμπακι της Wan IP και φυσικα θελει restart μετα το routerακι.Με εχει προβληματισει ιδιαιτερως αυτο...Καμια ιδεα να μην κολλαει το σκασμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johann Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 για ψαξε λιγο στο www.adslgr.com ειναι πολυ ξαγμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Νομιζω οτι αυτο θα σε βοηθησει.Το ειχα δει γιατι μου το εκανε κι εμενα σε μια φαση στο 9108,αλλα τελικα ηταν δικο φταιξιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Καλο...thanks....θα ενημερωσω αν κανει δουλεια.Πριν απο 20 λεπτα ξανακολλησε!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Φεβρουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 το κόλλημα το κάνει μόνο όταν κατεβάζει αρκετή ώρα ή και όταν μένει αρκετή ώρα ανενεργό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 8, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Κατεβαζω συνεχεια!Απλα λογικα θα αλλαζει ip.Αλλα μου το ειχε κανει και στα καλα καθουμενα μεσα σε ενα βραδυ,δηλαδη σαν να μπουκωνε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Firewall εχεις?Μου εχει τυχει και μενα αυτο αλλα δεν ηταν απο το μοντεμ αλλα απο dns redirect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.