TheoV Μάρτιος 8, 2006 #61 Μάρτιος 8, 2006 Κοιταξε παραπανω προανεφερα οτι δεν ξεπερνανε τα 255 ,στα 250 τα βγαζουν ολα τα τεστ παραπερα ομως σκουρα τα πραγματα.
Maximus Μάρτιος 8, 2006 #62 Μάρτιος 8, 2006 Τι να σου πω, δοκίμασέ τες σε άλλο μηχάνημα αν μπορείς. Κάνε και μια δοκιμή στο auto μπας και γίνει δουλειά. Αν όχι, τότε ίσως σου έκατσε κακό κομμάτι, τι άλλο να πω...
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #63 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Το έχουμε πει πολλές φορές, αν δεν αντέξουν SnM τότε δεν αντέχουν τίποτα. Εσένα ’λεξ θυμάμαι ήταν σταθερές SnM στα 265 σωστά? Εσύ TheoV έχεις δοκιμάσει καθόλου το SnM? Μου φαίνεται παράξενο να αντέχουν μόνο στα ονομαστικά τους (250) οι μνήμες και να μην πάνε έστω και λίγο παραπάνω. Εκεί είναι το θέμα ότι άντεξαν το Long στα 272 και μετά από Κανά μυσαωρο τα εκλασαν σε άλλη εφαρμογήΔεν ξερώ τι να κάνω πια.Μέχρι στιγμής είμαι στα 268 και τρέχω συνεχεία από πίσω prime.
Nos-Dio Μάρτιος 9, 2006 #64 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Εκεί είναι το θέμα ότι άντεξαν το Long στα 272 και μετά από Κανά μυσαωρο τα εκλασαν σε άλλη εφαρμογήΔεν ξερώ τι να κάνω πια.Μέχρι στιγμής είμαι στα 268 και τρέχω συνεχεία από πίσω prime. περισσοτερο για θερμοκρασια ειναι το S&M,πριμε πιστευω πολυ καλυτερο για σταθεροτητα.οι δικες μου με μια πρωτη δοκιμη 2 ωρες test 5 memtest πηγαν 270@3-4-3-8(τα υπολοιπα θελουν screen που δεν εχω).2.8 volt+fan(δεν ελεγε χωρις ...)+DFI NF4 EXPERT
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #65 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio περισσοτερο για θερμοκρασια ειναι το S&M,πριμε πιστευω πολυ καλυτερο για σταθεροτητα.οι δικες μου με μια πρωτη δοκιμη 2 ωρες test 5 memtest πηγαν 270@3-4-3-8(τα υπολοιπα θελουν screen που δεν εχω).2.8 volt+fan(δεν ελεγε χωρις ...)+DFI NF4 EXPERT NOS Κατέβασε το ρεύμα όσο πιο κάτω πάει!!!Θα αποδώσουν καλυτέρα και χωρίς μεγάλες θερμοκρασίες.Και μια που το ανεφεραΜε τι θερμοκρασιες εισται idle & full loadΕγω idle 23-24 Full 26-27
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.