Jump to content

GSKILL HZ 2x1GB pc4000 thread

greekfragma

Recommended Posts

Εμενα παντως οι μνημες δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα...

Απλα με εκαναν να στεναχωρηθω ακομα περισσοτερο που χαλασαν οι Ballistix.

Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι plug and play οπως ειδα καπου.

Μου εκαναν αρκετα περιεργα τα οποια δεν μπορω να τα εξηγησω πειστικα...

Τρελλαθηκα μεχρι να βρω Dram (data) Drive strength που να δουλευουν, επαιζα ακομα και με τα tref και τελικα ειπα να δοκιμασω αυτο που ειπε ο Φροστυ για auto-auto και ... δουλεψε!!!

Ενω φαινεται να ειναι καλες για 270... τρωω μπλε οθονες... οποτε του καπνισει... Την μια μερα τρεχω (διπλο) prime και την αλλη μερα παω να μπω windows και τρωω IRQ not less or equal

270prime8jj.th.png

Στα 260 φαινονται καλυτερα??

2601uk.th.jpg

Παντως ειναι κουφια ΜΗΖ... Το 3-4-4 ειναι σκοτωμα...

Στα 245 με 3-3-3 και trtw=2 παιρνω περιπου τα ιδια αποτελεσματα BW απο οτι στα 270 3-4-4 trtw=3

Παραδοξως παντως σε κατι δοκιμες ειδα στα 270 3-4-4 ενα (μη σταθερο) 3014ΜΒ Bandwidth (opteron 170) που δεν το ειχα δει με τα ballistix στα 270 3-3-3.... Περιεργα πραγματα...

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Σολωνα εχεις προβλημα με trtw=2 στα 270?Εμενα τρεχουν μια χαρα μεχρι τωρα.Δεν εχω προλαβει να τις ψαξω και πολυ δυστυχως.Επισης κατι που διαβασα σε φορουμ της dfi ειναι οτι πανε πολυ καλα με το Bios 623-1 της σειρας lanparty nf4(οχι expert),αλλα ουτε κι αυτο τεσταρα ακομη!

Στελιο δοκιμασα τρελλους συνδυασμους αλλα δεν ειμαι και ο πιο οργανωμενος για να κραταω απιστευτο τευτερι και να θυμαμαι... παντως επαιξαν και κατι 14-18, 12-16.

Drive strength σου ειπα οτι ως δια μαγειας δουλευουν στο ... auto!! Οτι "weak+1/2/3" συνδυασμο δοκιμασα επαιρνα αλλοπροσαλα αποτελεσματα. Δοκιμασα και 8+1/2/3 αλλα τα ιδια.

Στρατο, επειδη το ειχα αρχικα καρφωμενο στο 2 το trtw οταν το χαλαρωσα ειδα να σταθεροποιειται καπως. Μπορει αμα (ξε)βαρεθω να ξαναπαιξω, αλλα σε πρωτη φαση θελω να ξεχαρμανιασω λιγο απο τον 1 μηνα που ημουν με 512 και μετα βλεπουμε.

Σολωνα και εγω το ιδιο προβλημα ειχα......

μια επαιζαν στα 272 με prime & 32m spi και μετα παπαλα....

δεν καταλαβενω τι δεν παει καλα.....

εχει κανεις καμια ιδεα για ιντελ στο τι να κανω για να παιζουν στα 272.....

Τι να πω και γω.Ουτε στα 255 δεν παιζουν με τα πιο loose settings.

Ασε τα εχω δοκιμασει ολα:(

Εγώ 260 θέλω να πάνε και παραπάνω δε με πολυνοιάζει, να δουλεύω τον 165 24/7 στα 2600 με 325*8 και τις μνήμες στα 260. Αλλά όταν ακούω τέτοια:

Αρχική απάντηση από TheoV

ψιλοανησυχώ για να την πω την αμαρτία μου. Μάλλον έπρεπε να τις πάρω τις Ballistix από την U.S. of A. όταν μου δώθηκε η ευκαιρία...

όντως αυτές οι gskill και γενικά οι UCCC μόνο plug in play δεν είναι μάλλον pray.. Και εγώ είχα φοβερά problems με 2 set που δοκίμασα αν και μάλλον την δεύτερη φορά οφείλονταν στην cpu. Πάντος μέχρι τα 265 ήτανε σταθερές οι δικιές μου μετά από πάρα πολλές δοκιμές και ξενύχτια. Με καινουριο cpu με καλό mem cntrl ελπίζω να φτάσω και να περάσω τα 270..

Σε τι πλατφόρμα τις έχεις???

Οποίος θέλει πάντως περισσότερη βοήθεια με τις μνήμες του έχω το msn ενός τεχνικού από gskill που με βοήθησε πολύ και μου είπε πώς να κερδίσω μερικά MHz παραπάνω

P.S. δώστε όσο λιγότερο ρεύμα μπορείτε.. παίζουν και με 2,35 ακόμα και ανεβαίνουν λίγα MHz 5-8

Sorry τωρα ειδα το ποστ.

Λοιπον οριστε η πλατφορμα μου.

ΑΜD 64 4400+X2

DFI NF4 UT SLI-DR

GSKILL HZ 2x1GB pc4000

AYDIGY 2

6600GT

THERMALTAKE PUREPOWER 680WATT

Εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις τουλαχιστον ετσι νομιζω.

Με τεχνικο gskill δεν εχω μιλησει μεσω msn .Αλλα εχουμε μιλησει με τον ιδιο νομιζω.Εαν εννοεις αυτον στο σαπορτ τον εξτριμ φορουμς

Sorry τωρα ειδα το ποστ.

Λοιπον οριστε η πλατφορμα μου.

ΑΜD 64 4400+X2

DFI NF4 UT SLI-DR

GSKILL HZ 2x1GB pc4000

AYDIGY 2

6600GT

THERMALTAKE PUREPOWER 680WATT

Εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις τουλαχιστον ετσι νομιζω.

Με τεχνικο gskill δεν εχω μιλησει μεσω msn .Αλλα εχουμε μιλησει με τον ιδιο νομιζω.Εαν εννοεις αυτον στο σαπορτ τον εξτριμ φορουμς

Για τον ίδιο λεμέ.

Και τι σου είπε αυτός για τις μνήμες???

Καταρχην μου προτειναι να δοκιμασω μερικα βιος.Οπως 702-1

623-3 623-2βτα

704-2βτα.Μετα drive strenght Data strenght 7-3/ 5-2

Τρεφς 3684 2048 4198 3120 αν τα θυμαμει καλα.Γενικα οτι μου ειχε πει το προσπαθησα αλλα γιοκ.Εχω δοκιμασει απο βολτ απο 2.50-2.80.Αλλα γενικα τα ιδια.Εχεις κατι να προτεινεις

αν έχεις την δυνατότητα δες με άλλο cpu τι γίνεται. Ισως ο mem controller του δικού σου να μην μπορεί για παραπάνω. Αλλά το πιο πιθανόν είναι να εχεις πέσει σε τελείως μαπα ram .Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να την δώσεις και για rma αφού στα defaut είναι οκ..

Αρχική απάντηση από crmaris

αν έχεις την δυνατότητα δες με άλλο cpu τι γίνεται. Ισως ο mem controller του δικού σου να μην μπορεί για παραπάνω. Αλλά το πιο πιθανόν είναι να εχεις πέσει σε τελείως μαπα ram .Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να την δώσεις και για rma αφού στα defaut είναι οκ..

Σωστή ηδέα αυτή με άλλο cpu

edited

sory :o

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

Μην ξαναγίνει παρόμοια κουβέντα.

Δεν ξερω ρε παιδια το ποιο κουφο ειναι οτι καποτε καταφερα να μποοταρω στα 270 και μετα απο πεντε λεπτα κολιν 2005 παγωσαν ολα.Αλλα αυτο μια φορα .

Δεν ξερω ρε παιδια το ποιο κουφο ειναι οτι καποτε καταφερα να μποοταρω στα 270 και μετα απο πεντε λεπτα κολιν 2005 παγωσαν ολα.Αλλα αυτο μια φορα .

Και εγώ μια από τα ιδία.

Μπουταρα στα 275 έτρεξα spi 32M καμιά 5αρια φορές και μετά κόλλησε στον firefox.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Και εγώ μια από τα ιδία.

Μπουταρα στα 275 έτρεξα spi 32M καμιά 5αρια φορές και μετά κόλλησε στον firefox.

Το έχουμε πει πολλές φορές, αν δεν αντέξουν SnM τότε δεν αντέχουν τίποτα. Εσένα ’λεξ θυμάμαι ήταν σταθερές SnM στα 265 σωστά? Εσύ TheoV έχεις δοκιμάσει καθόλου το SnM? Μου φαίνεται παράξενο να αντέχουν μόνο στα ονομαστικά τους (250) οι μνήμες και να μην πάνε έστω και λίγο παραπάνω.

Σ&Μ το χω δοκιμασει και δεν αντεχουν εδω δεν βγαζουν superpi 1mb θα βγαλουν σ&μ που ειναι πολυ βαρυ σε σεση με αλλα προγραματτα.

Aν δεν αντέχουν SnM στα 250 με τα timmings που λέει η εταιρεια παίζει σοβαρά να μπορείς να τις στείλεις πίσω για RMA.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.