subzero Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 επειδη αυριο περιμενω παγο και θα τρεξω πρωτο αυτο το προγραμμα σας παρακαλω εαν ξερετε καποιο tweak να το ποσταρεται εδω λειτουργικο vista tiny rev 2 hardware dfi x58 3x1 csx diablo i7 965 2x1000 watt(enermax galaxy+silverstrone olympia) geforce gtx 295 acard ddr ssdπαιζει να εχω το λειτουργικο σε εναν απλο δισκο και να μπεντσαρω το acard?
Vatos_locos Απρίλιος 8, 2009 #2 Απρίλιος 8, 2009 ναι μπορείς να έχεις το OS σε άλλο δίσκο απλά κάνε install το PCmark στον acard. για Tweaks δεν ξέρω, ρύθμισε μόνο την/τις κάρτες σου σε performance από το control panel της Nvidia μόνο θα χάσεις λίγο από τα παράθυρα αλλά θα πάρεις στα 3D κάτι τέτοιο μου είχε πει ο Ντίνος κάποτε
inertiacreep Απρίλιος 8, 2009 #3 Απρίλιος 8, 2009 Και ενεργοποίησε το Aero (βασικό) αν και μάλλον το ξέρεις ήδη Πειραματίσου με cluster/stripe στο acard αν δεν έχεις καταλήξει βεβαίως, για να δείς που δίνει περισσότερο, μάλλον το 16/4k αντίστοιχα που θυμάμαι να μην είναι το καλύτερο.
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2009 #4 Απρίλιος 8, 2009 Στα εστειλα και σε πμ.. Στον acard 128K stripe. Το cluster λογικά 16Κ + θέλει. Δεν χρειαζεται να κάνεις install to PCMark στο Acard. Aφου έχεις την pro διαλέγεις ποιο δίσκο θες να τεστάρει στα Setting του προγράμματος.
Georgesod Απρίλιος 8, 2009 #5 Απρίλιος 8, 2009 Σε ποιόν controller θα είναι ο acard στον intel? Aν ναι βάλε στάνταρ 128 stripe και παίξε με το cluster
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.