sotiris Ιανουάριος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από dakkon darkblad τελικά το δοκίμασα αλλη μια φορά και τελικά δούλεψε(???) και μάλιστα μου έδηξε και πράσινες φατσούλες!!!βέβέα πάλι πήγε κάτι στραβα... σταμάτισε να κατεβάζει... επίσεις παρόλο που δεν κατεβάζει δεν μου ανείγει και καμιά σελίδα...Έλεος!!! μείωσε τα connections σε ~40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 26, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από dakkon darkblad αυτά τα δύο δεν έρχονται σε αντίθεση; Αρχική απάντηση από sotiris ναι δικό μου το λάθος, διότι το είδα βιαστικά. είχα ξεχάσει πόσο ηλίθιο modem είναι το 520, του kreach είναι το σωστό. το διόρθωσα και στο δικό μου post (πάρε κάνα σοβαρό modem πάντως ) Κοίτα που καταντήσαμε ! Κοινοί χρήστες να διορθώνουν τους Moderators ! Τί σας έχουμε ρεεεε :rofl: Στο θέμα μας πάλι, διάφοροι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την σειρά 520 του πΟΤΕ. Ποιό router προτείνεται ? Έψαξα μια στα γρήγορα στο e-shop κ βρήκα τα εξής: LEVEL ONE FBR-1416B ADSL/ISDN MODEM ROUTER με ~75Ε κ ZYXEL P661H-63 ADSL 2+ GATEWAY ANNEX B με ~130Ε. Ποιό να προτιμήσω? Eπίσης, όταν αλλάζει κανείς router, πρέπει να ενημερώνει τον provider ? ’σχετο, τί εστί adsl MODEMS ? Μοdem = Modulation+Demodulation, μετατροπή σήματος Αναλογικού --> Ψηφιακού κ αντίστροφα. Στην xDSL κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει κάποιος να διορθώσει κ το σάιτ του e-shop ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 26, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από kreach Κοίτα που καταντήσαμε ! Κοινοί χρήστες να διορθώνουν τους Moderators ! Τί σας έχουμε ρεεεε :rofl: Στο θέμα μας πάλι, διάφοροι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την σειρά 520 του πΟΤΕ. Ποιό router προτείνεται ? Έψαξα μια στα γρήγορα στο e-shop κ βρήκα τα εξής: LEVEL ONE FBR-1416B ADSL/ISDN MODEM ROUTER με ~75Ε κ ZYXEL P661H-63 ADSL 2+ GATEWAY ANNEX B με ~130Ε. Ποιό να προτιμήσω? Eπίσης, όταν αλλάζει κανείς router, πρέπει να ενημερώνει τον provider ? ’σχετο, τί εστί adsl MODEMS ? Μοdem = Modulation+Demodulation, μετατροπή σήματος Αναλογικού --> Ψηφιακού κ αντίστροφα. Στην xDSL κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει κάποιος να διορθώσει κ το σάιτ του e-shop ! κάνω και λάθη, το παραδέχομαι δεν είμαι ο πάπας usr 9108 προτείνω. το jetspeed 520 είναι λίγο ασταθές, με μάλλον χαμηλή επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό (έχει τη φήμη ότι ψοφάει στα πολλά connections). βέβαια ο οτέ φροντίζει ώστε να μην μπορούν να γίνουν πολλά ταυτόχρονα connections στο ελλάντα, οπότε μπορεί να μη δεις καν βελτίωση με άλλο όχι ο provider δε χρειάζεται καμιά ενημέρωση. άλλωστε δεν ασχολείται μαζί σου, μέχρι το dslam το adsl δίκτυο ανήκει στον οτε. adsl nt teminal είναι. τερματικό γραμμής ουσιαστικά. δεν είναι modem το adsl, αλλά έχει επικρατήσει αυτό που σε βάζει στο ιdερνέτ να λέγεται μόντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 26, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 με το alcatec 530i μια φορα κατεβαζα με οσα δειχνει η φωτο. εχω 384 ΟΤΕ απο οτι βλεπω εδω ειχε 62 connections κ 21 αποστολεις...(εσεις μεχρι ποσα εχετε βαλει στο 530i σας??) τα σηκωνει λετε???κ που το βαζω δν ανεβαινει η ταχυτητα!!γτ?ειχα πεσει σε καλα παιδια μαλλον ε??? η αποστολη μεχρι ποσα να ειναι εχω βαλει μεχρι 11kb/s καλα ειναι?ή πιο κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkon darkblad Ιανουάριος 27, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris μείωσε τα connections σε ~40. Τελικά τα εφτιαξα πάλι έφταιγαν οι ηλίθιες ρηθμήσεις του router... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 @sotiris Αν πας στο e-shop, Υπολογιστές, Δικτυακά, θα δεις πως υπάρχουν τα "κοινά" routers αλλά κ τα DSL Modems κ τα DSL Routers. ΤΙ διαφορά έχουν ??? Είναι τρελός ο κόσμος τελικά : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.