thrasher Ιανουάριος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Nα ενας καλος οδηγος αν θες να αλλαξεις τον ανεμιστηρα του psu.guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Ιανουάριος 26, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Τι ανεμιστηράκι μπορώ να βάλω στο τροφοδοτικό;Τα ίδια που βάζουμε και στο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 26, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μετρα το μ'ενα χαρακα(μετρο) να δεις ποσα εκατοστα ειναι και παρε ενα τετοιο αθορυβο.Το πιθανοτερο να ειναι 8εκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 26, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Μπορεις να κατεβασεις τάση και ταχύτητα στη CPU αν δεν σε ενδιαφερουν επιδοσεις. Εγώ στην ABIT NF7-S δούλεψα το speedfan κανονικα (me NF2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 26, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Με τέτοια ανεμιστηράκια έχω αλλάξει τα ανεμιστήρια όλων των παλιών τροφοδοτικών που χρησιμοποιώ: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3432και έχω βρει την υγειά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να αλλάξεις το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού, και φυσικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για αθόρυβο τροφοδοτικό.Ποτέ δεν θα γλυτώσεις από το θόρυβο αλλά είναι πολύ απλό να τον μειώσεις με αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 26, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 1. Έχω 3 τέτοιους arctic cooling, δε λέω πολύ αθόρυβοι, αλλά δεν θα τους έβαζα σε τροφοδοτικό γιατί εκεί πιστεύω θέλει κάτι πιο δυνατό...2. Μερικά τροφοδοτικά έχουν πιο "περίεργους" ανεμιστήρες. Πχ, λεπτότερους κτλ. Σε αυτή την περίπτωση είναι κάπως πιο δύσκολο να βρεις κάτι εναλλακτικό.Αυτό που είχα δει μια φορά παλιά στο pc tech, ήταν το να βγάλεις τον ανεμιστήρα απο την εξωτερική μεριά του τροφοδοτικού. Πιστεύω όντως πρέπει να κάνει κάποια δουλειά όσον αφορά τη θερμοκρασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Φεβρουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Παιδία ricofon ποθ μπορώ να βρώ εντός Αθηνών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Φεβρουάριος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Το ηχομονοτικο ειναι πολυ καλη λυση μονο ομως αν το κουτι δεν εχει παραθυρο και ανεμιστηρες....μπορει να το κανει το συστημα πιο ζεστο αλλα κανει δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Φεβρουάριος 6, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Παιδία ricofon που μπορώ να βρώ εντός Αθηνών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Mainframe Παιδία ricofon που μπορώ να βρώ εντός Αθηνών? δεν θα στο προτινα τοσο γιατι θα σου ανεβασει πολυ την θερμοκρασια (περιπου +4)για μενα το καλητεροι ειναι akasa pax mate αποδοτικο και χωρις αυξηση θερμοκρασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 10, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 [26-01-2006 13:11] στρατο αυτες οι ψυκτρες της arctic μπαινουν σε socket 370? Επαναφέρω αυτό το ερώτημα, διότι με ενδιαφέρει και εμένα (για το παλιό pc). Αν δεν κάνει αυτή για s370, έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Φεβρουάριος 19, 2006 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2006 Προτινω το τροφοδοτικο αλλα και ψυκτρα τηs cpu να εχουν ρυθμιστη στροφων πχ. thermaltake-zalman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.