Jump to content

Τι να κάνω για να μειώσω τον θόρυβο;

Death

Recommended Posts

Με τέτοια ανεμιστηράκια έχω αλλάξει τα ανεμιστήρια όλων των παλιών τροφοδοτικών που χρησιμοποιώ: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3432

και έχω βρει την υγειά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να αλλάξεις το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού, και φυσικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για αθόρυβο τροφοδοτικό.

Ποτέ δεν θα γλυτώσεις από το θόρυβο αλλά είναι πολύ απλό να τον μειώσεις με αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω.

1. Έχω 3 τέτοιους arctic cooling, δε λέω πολύ αθόρυβοι, αλλά δεν θα τους έβαζα σε τροφοδοτικό γιατί εκεί πιστεύω θέλει κάτι πιο δυνατό...

2. Μερικά τροφοδοτικά έχουν πιο "περίεργους" ανεμιστήρες. Πχ, λεπτότερους κτλ. Σε αυτή την περίπτωση είναι κάπως πιο δύσκολο να βρεις κάτι εναλλακτικό.

Αυτό που είχα δει μια φορά παλιά στο pc tech, ήταν το να βγάλεις τον ανεμιστήρα απο την εξωτερική μεριά του τροφοδοτικού. Πιστεύω όντως πρέπει να κάνει κάποια δουλειά όσον αφορά τη θερμοκρασία...

• 2 weeks later...

Το ηχομονοτικο ειναι πολυ καλη λυση μονο ομως αν το κουτι δεν εχει παραθυρο και ανεμιστηρες....μπορει να το κανει το συστημα πιο ζεστο αλλα κανει δουλεια

Αρχική απάντηση από Mainframe

Παιδία ricofon που μπορώ να βρώ εντός Αθηνών?

δεν θα στο προτινα τοσο γιατι θα σου ανεβασει πολυ την θερμοκρασια (περιπου +4)

για μενα το καλητεροι ειναι akasa pax mate αποδοτικο και χωρις αυξηση θερμοκρασιας

Αρχική απάντηση από haris1984 [26-01-2006 13:11] στρατο αυτες οι ψυκτρες της arctic μπαινουν σε socket 370?

Επαναφέρω αυτό το ερώτημα, διότι με ενδιαφέρει και εμένα (για το παλιό pc). Αν δεν κάνει αυτή για s370, έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε;

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.