Jump to content
Θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε την βάση από τις καλημέρες και σήμερα το απόγευμα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση. . . ×

CrystalMark - Overall System Benchmark Scores

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από obijuan1983

Δεν ξέρω αν είναι αληθινά-πραγματικά τα νούμερα αλλά αν είναι τότε βγάζει μισό score απο το Semproni μου...

Μπράβο Intelάκο μου!!:)

’λλαξες ανάλυση; Με 25% πάνω στην συχνότητα, πήρες 800% πάνω στο GDI...

• 3 weeks later...

Η λειτουργία του δίσκου σε περιβάλλον windows, παρουσιάζει στην πράξη σημαντικές και συνεχείς διακυμάνσεις, οπότε, προσωπικά, θεωρώ κάθε συνθετικό test που περιλαμβάνει stressing του δίσκου, πολύ αναξιόπιστο.

Και τα tests γιατί τα τρέχεις 1-1; Αν παρατηρήσεις, όταν τρέχεις το κάθε test ξεχωριστά, δεν σου γράφει την ανάλυση και το χρώμα του κάθε score είναι μαύρο. Αν τρέξεις όλο το τεστ μονοκόμματο, σου βγάζει τα scores μπλε και σου γράφει και την ανάλυση.

Αρκετά σημαντικό όσον αφορά την σταθερότητα του συστήματος, το να μπεντσάρεις όλα τα υποσυστήματα μαζί, ειδικά όταν παίζεις στα όρια του συστήματος ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.