Jump to content

Dell 3007wfp ή 2405Fpw βοήθεια παιδιά

agrosagros

Recommended Posts

φεβρουαριο μαρτιο θα ερθει η καινουρια λογικα. διαβαζα σε φορουμ dell πως οποτε κανει μειωσεις και προσφορες ειναι γιατι ετοιμαζεται για το νεο μοντελο. Αυτα..

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

διαβαζα σε φορουμ dell πως οποτε κανει μειωσεις και προσφορες ειναι γιατι ετοιμαζεται για το νεο μοντελο. Αυτα..

Αν ήταν έτσι, έπρεπε η 2405 πχ να έχει καταργηθεί ως μοντέλο καμιά 10αρια φορές τους τελευταίους μήνες....

Είναι πολιτική της DELL να κάνει πολύ συχνά προσφορές χωρίς προφανή λόγο.

εγώ περιμένω την επόμενη προσφορά πάντως.

αυτή η 24άρα παραείναι καλή!

η 30άρα πάλι, και πολύ ακριβή είναι, και dual link vga θέλει, και ούτε pacman δε θα παίζει στα 2560*δεθυμάμαιπόσο.

επίσης δε νομίζω ότι βολεύει σε ένα normal διαστάσεων γραφείο!

Αρχική απάντηση από agrosagros [Σήμερα, στις 10:17]

Θα επαναλαβω τις ερωτησουλες αν εχεις την καλοσυνη μιας και εχεις στην κατοχη σου την

DELL 2405

1. Πως ειναι τα μαυρα και τα ασπρα της ?

2. Πως ειναι τα χρωματα της ?

3 .Με την 7800 GT εισαι ευχαριστημενος στην native αναλυση της οσο αναφορα τα παιχνιδια , ειδικα στα FPS .....

Ευχαριστω και παλι

Κοιταξε ολα ξεκινανε απο το ποσο ψιρας εισαι. Εγω γενικως ειμαι ψιλοχιμα και δεν την ψαχνω τοσο πολυ. Το λεω αυτο και εννοω οτι οταν την πηρα κοιταξα τα βασικα. Κοιταξα για κανα καμμενο/νεκρο pixel και για το backlight effect. Αφου ειδα οτι ολα καλα απο κει δεν ασχοληθηκα να τρεξω διαγνωστικα προγραμματα και τετοια.. Μια χαρα χαρουμενος ειμαι με την οθονη, εχει λιγο backlight οταν την δουλευω πολυ ωρα αλλα οχι σε σημειο να με ενοχλει. Πρεπει να την κλεισω για να το προσεξω η να παιζω κατι που εχει πολυ μαυρο. Να πω εδω οτι εγω δεν βλεπω ποτε εργα στην οθονη αυτη γιατι πολυ απλα εχω 2 standalone divx players και προτιμω να τα βλεπω εκει οποτε για ταινιες δεν μπορω να σου πω. 1-2 φορες που εβαλα μια χαρα μου φανηκαν παντως.

Οσο για την καρτα τωρα μια χαρα παιζω COD2 στην native αναλυση με ολα στα φουλ αλλα με το mode dx7 και εχω 90fps. Μια χαρα παιζω στην ιδια αναλυση και το Civilization 4. Την 7800GT την εχω υπερχρονισει λιγακι, οι ρυθμισεις της φαινονται στο sig μου.

Καταληγω λεγοντας παλι πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και μπραβο στην dell που απο την εποχη που εβγαλε την 20αρα εσπασε την αγορα με τις τιμες της. Πολυ καλη σχεση τιμης-αποδοσης.

Οτι αλλο θελεις εδω ειμαι και ποσταρω και καποιες photo να παρεις μια γευση

dsc021157tb.th.jpgdsc021170ws.th.jpgdsc021194kn.th.jpgdsc021205hf.th.jpg dsc021211by.th.jpgdsc021243kr.th.jpgdsc021279jk.th.jpg

idleboneZ

Ότι πιο όμορφο έχω δει.

Και για τα δυο (οθόνη και μωρό).

Η τιμή της οθόνης είναι πράγματι ευκαιρία.

Και έχει ότι είσοδο μπορεί να ζητήσει κανείς, σε αντίθεση με την 30άρα που είναι κομμένη για να μη μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και ως τηλεόραση.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 20:32]

idleboneZ

Ότι πιο όμορφο έχω δει.

Και για τα δυο (οθόνη και μωρό).

Να'σε καλα ρε φιλε. Τι να πω, ειμαι ερωτευμενος και με τις 2 :inlove::p

Για την πανω μπαρα object dock, η παλια εκδοση ομως χωρις τα tabs γιατι η καινουργια μου την δινει. Για ολους τους δισκους μου και τα προγραμματα που δουλευω περισσοτερο (ver 1.21 build 521) με ενα ειδικο theme που εχω κατεβασει (εαν θελεις στο στελνω, ειναι free)

Εικονιδια που εχω κανει attach στις λειτουργιες που εχω πανω στην μπαρα ειναι απο icon packs διαφορα που εχω κατεβασει.

Οσο για το theme στα XP εχω αγορασει το windowsblinds 5 enhanced απο την stardock στο http://www.stardock.com/products/windowblinds/ , υπαρχει βεβαια και free εκδοση μου φαινετε. Οσο για themes για windowsblinds υπαρχουνε ατελειωτα στο http://www.wincustomize.com/http://www.wincustomize.com/

Ο,τι χρεαστεις εδω ειμαστε :T:

να και 2 screenshot απο διαφορετικα themes

dreamlandtheme4ct.th.jpgvisatheme5rz.th.jpg

Αρχική απάντηση από NaGR [Σήμερα, στις 01:52]

πάρε την 3007

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1032&message=16905528

οντως εντυπωσιακο η φωτογραφια της οθονης ειδικα διπλα σε μια οθονη 24", μπορω και εγω να σου ποσταρω αλλες 10 φοτο τις οθονης και να παθεις την πλακα σου αλλα σκοπος ειναι να λαμβανουμε και υποψη το πρακτικο κομματι της λειτουργιας μια τετοιας οθονης με βαση της δυναμη του υπολογιστη που θα εχεις και της καρτας γραφικων. Αμα διαβαζες ποιο κατω το ποστ θα εβλεπες οτι ρωτανε τον τυπο με τι καρτα την δουλευει και απανταει οτι εχει μια Quadro FX 4500 :help: που αμα την ψαξεις λιγο κανει κοντα 2000$...Τι να λεμε τωρα..:upside:

σκοπος ειναι να λαμβανουμε και υποψη το πρακτικο κομματι της λειτουργιας μια τετοιας οθονης

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο και γιαυτον ακριβως τον λογο με βλεπεις να το συζηταω τοσο πολυ .

Αραγε ξερει κανεις που μπορω να δω ζωντανη την 2405 εχει κανενα show room η dell στην Ελλάδα ?

Αλλιως θα πρεπει να κερασεις καφέ στον σπιτι σου IdleboneZ......

Μα τι να πω κι εγω, βλεπω ενα ποστ το οποιο λεει αγορασε ενα 3007 ετσι ξερα..

Με ρε φιλε το διαβασες το ποστ του λινκ που βαζεις? Ο τυπος για να αξιοποιησει την οθονη αυτη εχει δωσει αλλα 2 χιλιαρικακια δολλαρια για καρτα γραφικων και αμα δεις και την φωτο την εχει dual display με μια 24αρα Dell...:eek: Δηλαδη προβλημα οικονομικο δεν τον κοβω να εχει εκτος εαν δουλευει στην Dell και στην Nvidia μαζι :p

Αμα εχεις φιλε μου εσυ εχεις μια μηχανη να κοβει χρημα παρτηνα με τα μπουνια, εγω ηδη καθε φορα που την βλεπω λιωνω κι ας εχω και την 24αρα. Το θεμα ειναι οτι με την 24αρα κανω την δουλεια μου φινα τωρα και παιζω και τα παιχνιδακια μου χαλαρα με μια 7800GT χωρις κανενα προβλημα ενω την 30αρα δεν θα μπορουσα να την ευχαριστηθω..

Οσο για τo να την δεις απο κοντα παρε την Dell ενα τηλεφωνακι και ολο και καπου θα την εχουνε, εγω εχω ποσταρει αρκετες φωτογραφιες να παρεις μια γευση, σου την συνιστω ανεπιφυλακτα..μολις την ειδε απο κοντα πηγε και την πηρε και ο κουμπαρος μου :p

Τεράστιες δεν είναι οι απαιτήσεις της 30άρας?

Για ποιό λόγο? Για να παίζουμε παιχνίδια?

Έχω μια τηλεόραση LW32 Samsung LCD στις 32 ίντσες με εισόδους HDMI, DVI και PC VGA.

Δεν ξέρω ποιά είναι η native ανάλυση της αλλά στο Plug n Play αναγνωρίζεται ως 1920x1200.

Έχω έναν παλιό υπολογιστή εκεί μόνο για παιχνίδια και εγγραφές βίντεο.

Τα παιχνίδια τα παίζω σε ανάλυση 1280x768 λόγω μειωμένων δυνατοτήτων της κάρτας γραφικών, αλλά φαίνονται υπέροχα από την απόσταση που απαιτεί μια τόσο μεγάλη οθόνη.

Τέλος, κατά τη γνώμη μου, ούτε για home theater είναι κατάλληλη η 30άρα dell. Ας έρθει με το καλό και η ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, να δούμε τις προδιαγραφές και βλέπουμε.

Αρχική απάντηση από idleboneZ [Χθες, στις 20:20]

οντως εντυπωσιακο η φωτογραφια της οθονης ειδικα διπλα σε μια οθονη 24", μπορω και εγω να σου ποσταρω αλλες 10 φοτο τις οθονης και να παθεις την πλακα σου αλλα σκοπος ειναι να λαμβανουμε και υποψη το πρακτικο κομματι της λειτουργιας μια τετοιας οθονης με βαση της δυναμη του υπολογιστη που θα εχεις και της καρτας γραφικων. Αμα διαβαζες ποιο κατω το ποστ θα εβλεπες οτι ρωτανε τον τυπο με τι καρτα την δουλευει και απανταει οτι εχει μια Quadro FX 4500 :help: που αμα την ψαξεις λιγο κανει κοντα 2000$...Τι να λεμε τωρα..:upside:

Εσύ γιατί υποθέτεις οτι δεν έχω διαβάσει το υπόλοιπο thread?

’λλωστε στα ποστ του εξηγεί πως και γιατί την χρησιμοποιεί και έχουν βρεθεί ένα σωρό άτομα να του πουν οτι είναι υπερβολή.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων και υποκειμενικών μεγεθών ΙΜΗΟ.

’λλωστε μια 30 πιο άνετα την χρησιμοποιείς για ΗΤ οθόνη ενώ μια 24 πολύ λιγότερο (σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή έτσι)

Τέλος να πω οτι δεν είχα σχόλια στο προηγούμενο ποστ μου γιατί 1 εικόνα 1000 λέξεις, καθώς στο συγκεκριμένο θέμα το μέγεθος είναι το ερώτημα και τι καλύτερο απο μια φωτο με τις εν λόγω οθόνες δίπλα-δίπλα

@mariosalice η samsung πόσο περίπου σου είχε στοιχίσει?

Δεν λέω οτι είναι άσχημη η ιδέα μια μεγάλης οθόνης στο γραφείο.

Τα πάντα γίνονται πιό όμορφα.

Το ερώτημα είναι με ποιό τίμημα.

Αν είναι να παίρνει φωτιά ο υπολογιστής και να μπουμπουνίζουν οι ανεμιστήρες δεν λέει.

Οι τιμές στα προιόντα αυτά είναι πάνω κάτω και όπου κάτσει.

Πριν ένα χρόνο η Samsung έκανε 3400. Μετά έπεσε στα 3000.

Kαι πριν από λίγους μήνες την είδα 2000 σε προσφορά μαζί με DVD player δώρο και την τσίμπησα.

Νομίζω όμως οτι δεν υπάρχει πιά.

Βγήκε νεότερη έκδοση με τριγωνικό το κάτω μέρος που δεν μου αρέσει.

Την πήρα βασικά για τηλεόραση που να μπορεί να αποδώσει με PC.

To PC που έχω είναι με Intel D850 μητρική, 1mb Rambus DRAM, Pentium4 1800, ATI 9600xt, DVD RW LG, PCI κάρτα σύλληψης video Pinnacle και ασύρματη κάρτα δικτύου στα 108.

Κάρτα ήχου έχω της μητρικής και για χειριστήρια ασύρματο ποντίκι - πληκτρολόγιο.

Για ήχο πρόσθεσα ένα Subwoofer στα ηχεία της τηλεόρασης.

Ούτε 5.1 ούτε καλώδια πολλά μου αρέσουν.

Το κακό με τα drive που βάζουμε στους υπολογιστές είναι οτι κάνουν θόρυβο.

Δεν με πειράζει ο θόρυβος στο γραφείο αλλά το σαλόνι είναι διαφορετικά.

DSC00166s.JPG

Eγω ενα εχω να πω οποτε παιζω fps στην 2405 με πιανει ταση για εμετο δεν κανω πλακα ωρες ωρες παρακαλαω να ειχα μικροτερη οθονη. Οταν παιζω ομως lineage καταλαβαινω γιατι εδωσα 1000 ευρω .Συμπερασμα ? η 30αρα δεν ειναι απλως υπερβολη αλλα κατι παραπανω...ερχονται ωρες που 8α προτιμουσα μια 20αρα!!

Αρχική απάντηση από loki

Eγω ενα εχω να πω οποτε παιζω fps στην 2405 με πιανει ταση για εμετο δεν κανω πλακα ωρες ωρες παρακαλαω να ειχα μικροτερη οθονη. Οταν παιζω ομως lineage καταλαβαινω γιατι εδωσα 1000 ευρω .Συμπερασμα ? η 30αρα δεν ειναι απλως υπερβολη αλλα κατι παραπανω...ερχονται ωρες που 8α προτιμουσα μια 20αρα!!

ίσως λίγο υπερβoλικά τα είπες αλλά :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.