Jump to content

Γιατί κολλάει το modem;

planetman

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες εκεί που σερφάρω αμέριμνος στο ίντερνετ με το καημένο το modemάκι, κάποια στιγμή παρατηρώ ότι οι σελίδες πλέον δεν φορτώνονται, σαν να μην παίρνω δεδομένα. Και τότε πάω στις ιδιότητες της σύνδεσης και βλέπω ότι τα εισερχόμενα bytes μένουν πλέον σταθερά αντί να αυξάνονται, ή πού και πού αυξάνονται με πολύυυυυυ αργούς ρυθμούς. Ξέρετε τί φταίει; :unsure:

post-1166-1416072394,4773_thumb.jpg

μηπως εχεις παρατηρησει τιποτα περιεργους θορηβους οταν μιλας στο τηλεφωνο.

εγω εχω ενα αντιστοιχο προβλημα και πηρα τον ΟΤΕ και ηρθαν και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η γραμμη της πολυκατοικιας και με την υγρασια δεν δουλευει σωστα με αποτελεσμα να μην ερχονται δεδομενα απο το νετ,φαντασου οτι οποτε βρεχει πολυ δεν εχω νετ :devil:

Α και φυσικα δεν ευθυνεται ο πΟΤΕ και το κοστος για καινουρια γραμμη ειναι περιπου 250 ευρω

ελπιζω σε εσενα να ειναι κατι τυχαιο και να μην ειναι κατι αντιστοιχο γιατι ειναι πολυ σπαστικο!!!!!

κοιτα αν στο εκανε καποτε και δεν το εφτιαξες,πιστευω πως ειναι αυτο και παλι,δεν κανει παντα θορυβο,οταν δεν κανει δεν δουλευει καλα και που και που δουλευει (αυτο που λες οτι σου ερχετε απο κανενα byte).παρε στον ΟΤΕ να ερθουν να σου μετρησουν την γραμμη της πολυκατοικιας,και θα σου πουν αν ειναι αυτο η οχι

Αυτά είναι όντως "προβλήματα" γραμμής "κακής ποιότητας" ή "συνδεσιμότητας" τα οποία θαυματουργά λύνονται όταν βάλεις ISDN... πΟΤΕ είναι αυτός...

Εγώ είχα την κατάρα να μην μπορώ να πιάσω παραπάνω σύνδεση από 38.600 όπως εσύ.

Αν δεν θέλεις σώνει και καλά να πληρώσεις ISDN τότε σου συνηστώ να γράψεις την παρακάτω εντολή στα Extra Settings του μόντεμ σου:

AT+MS=V34,1 (Όπως ακριβώς την γράφω)

Θα σου ρίξει το μόντεμ σε πρωτόκολο V34 και θα μπαίνει ΠΑΝΤΑ με ταχύτητα 33.600 αλλά θα είναι σταθερή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.