Jump to content

Αχ αυτες οι σπαστικες ρυθμισεις....

nick_p

Recommended Posts

εχω κατι xp moded και το προβλημα μου ειναι το εξης :

μεσα σε ολους τους φακελους τα αρχεια δεν ειναι auto arange(ιδιαιτεροτητα των συγκεκριμενων windows).....

που στο *καλο* ειναι αυτη η καταραμενη επιλογη που τα κανει ολα μα ολα να ειναι auto arange????? εψαξα μεσα στο folder options μα τζιφος......μηπως δεν κοιταξα καλα????

δεν ξερω παντως μου εχει σπασει τα *νευρα*!!!:devil:

βαριεμαι σε καθε φακελο να το ρυθμιζω εναν εναν πειτε μου καποιος που ξερει που θα βρω την κεντρικη επιλογη για να τα κανω ολα μαζι????:X: :tomato:

Auto-arrange σε περιεχόμενα φακέλου δεν μπορείς να κάνεις, μόνο στο desktop.

Αν θέλεις πχ να τα βλέπεις detailed ή by name κλπ, το κάνεις σε έναν, όπως είσαι σε αυτόν τον φάκελο, πηγαίνεις Tools->Folder Options->View ξετσεκάρεις το "Remember each folder's view settings" πατάς το "Apply to All Folders" και πρέπει να στρώσει.

Αρχική απάντηση από RootX

Auto-arrange σε περιεχόμενα φακέλου δεν μπορείς να κάνεις, μόνο στο desktop.

Αν θέλεις πχ να τα βλέπεις detailed ή by name κλπ, το κάνεις σε έναν, όπως είσαι σε αυτόν τον φάκελο, πηγαίνεις Tools->Folder Options->View ξετσεκάρεις το "Remember each folder's view settings" πατάς το "Apply to All Folders" και πρέπει να στρώσει.

πως δεν μπορεις να το κανεις.......πας view---arrange by----auto arrange!!!!! δεν πετυχα τιποτα με τον τροπο σου....

:(

Αρχική απάντηση από jax7480

Ανοιξε το My Computer και κανε ενα auto arrange εκει. Κανε και ενα View by οπως θελεις.

Μετα πηγαινε Tools--> Folder Options--> View και πατα στο Apply To All Folders.

αυτο που μου λες δεν γινετε γιατι μεσα στο my computer χυμα δεν μπορω να επιλεξω την επιλογη auto arrange.......

ποτε δεν θα το βρω..... :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.