Jump to content

Aγορα PSU

vazelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ψαχνω για καινουριο τροφοδοτικο.Σκεφτομαι για Enermax 600αρι.

Προοριζεται για Pentium D 930,Asus P5WD2-E premium,Asus 7800GTX.Eχουμε αλλες προτασεις????

φιλε μονοδρομος το enermax 600 ειναι παρα πολυ καλο για τα νεα απετιτικα συστηματα....

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

φιλε μονοδρομος το enermax 600 ειναι παρα πολυ καλο για τα νεα απετιτικα συστηματα....

^^

Αρχική απάντηση από helloween

και αυτό καλό είναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700236

οντος τα νεα tagan ειναι πολυκαλα....

παιδες δεστε το απο κατο

ειναι δυνατον τα νεα συστηματα να καταναλονουνε τοσο μεγαλα φορτια????

εγω εβαλα το δικο μου μαζι με O/C και εβγαλε 4 watt λιγοτερα.....

εχουμε φτασει να θελουμε τοσο ισχηρα τροφοδοτικα???

post-1784-1416072395,0622_thumb.jpg

και βεβαια οχι...

τα τεστ αυτα ειναι εντελως υποκειμενικα...

ουσιαστικα σου λεει οτι αν παρεις noname παρε μεγαλο...

43watts πληκτρολογιο και ποντικι?...ναι οκ...

Αρχική απάντηση από haris1984

και βεβαια οχι...

τα τεστ αυτα ειναι εντελως υποκειμενικα...

ουσιαστικα σου λεει οτι αν παρεις noname παρε μεγαλο...

43watts πληκτρολογιο και ποντικι?...ναι οκ...

43 ειμαι μαζι με την μητρικη.....

δες το ακολουθο λινκ

http://www.extreme.outervision.com/index.jsp

Αυτό είναι το μέγιστο της κατανάλωσης και όντως, είναι δυνατόν να φτάσει τόσο με την προϋπόθεση να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα όλες τις συσκευές στο 100% υπολογίζοντας ταυτόχρονα και κάποιο ποσοστό ασφαλείας. Φυσικά αυτό θέλει πολύ προσπάθεια για να το καταφέρεις.

Από τη στιγμή που θα πας σε διπύροινο intel οι οποίοι είναι αρκετά ενεργοβόροι καλύτερα να πάρεις κάποιο τροφοδοτικό το οποίο θα έχει 1 δωδεκάρα και πολλά Α. Δεν το βγάζω απ' το μυαλό μου απλά από εμπειρίες χρηστών με intel κατάφεραν καλύτερα αποτελέσματα στο oc με psu μονής "ενισχυμένης" δωδεκάρας

παιδια καλησπερα

μπορει καποιος που εχει ασχοληθει με τροφοδοτικα να πει το καλυτερο που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αθηνα (πανω απο 500W εννοειται), ετσι ωστε να το αγορασω απο βδομαδα???

μια συντομη απαντηση ...ευχαριστω..!

:)

το tagan το 580w μου εχει φανει κακο τροφοδοτικο καθως εχω δει 2 υπολογιστες που το φορανε να εχουνε προβληματα(μαλιστα το ενα καηκε ενα καλλωδιο του στα καλα καθουμενα, πραγματικα πηρε φωτεια μεσα στο κουτι!!) και στο αλλο παρατηρω κατι ασταθειες και restart που δεν μου γεμιζουν και πολυ το ματι(και απο μια προχειρη <<ματια >> που εριξα δεν μου βρομισε κατι αλλο εκτος απο το τροφοδοτικο...

απλα δεν το γουσταρω το tagan

αυτο το hyper εχει ερθει τελικα προς τα μερη μας??

εγω ειχα ενα levicom (και ακομα το εχω) 500w απο pc-store και ειναι παραπολυ καλο

απλα δεν εχει πολλες εξοδους σε molex (εχει μονο 2 πλεξουδες απο 4 molex η καθε μια )και δεν γινεται δουλεια πια ετσι αμα θες να κανεις μοντιφιες...

πειτε καμια γνωμη γρηγορα please την δευτερα παω αθηνα για αγορες...!!:woot: :woot: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

τελικα αφου εγραψα τα παραπανω εκανα ερευνα για το hiper

αυτο ειναιαυτο???

το δευτερο δεν ειναι εκεινο που περιμεναμε πολυ καιρο και λεγαμε οτι ειναι καλο κλπ κλπ και που ερχεται με βαλιτσουλα??

απλα στο e-shop δεν το δειχνει καλα στη φωτο??

τι λεει παιδια το τροφοδοτικο αυτο?

να το τσιπμησω τωρα που το βρηκα??:jump: :jump:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το HEC 525 PowerOP. Πολύ δυνατό αλλά δεν έχει PCI-e βύσματα. Δε ξέρω αν κάποιο νεότερο revision έχει.

Έχω επίσης το HEC Win 550W αλλά δεν το βλέπω καλύτερο του 525. Επίσης, η σειρά ACE είναι πολύ δυνατή και το 580W σίγουρα θα σε καλύψει.

Υπάρχει και το Fortron 650W του Πλαισίου αν και δεν το έχω δει να δουλεύει.

Όσον αφορά τα Enermax, είναι εγγύηση αλλά αρκετά ακριβά.

jimmy ...για το hec win 550 τι λες?Οταν λες οτι δεν το βλεπεις για καλυτερο απο το 525 το βλεπεις για χειροτερο ...για ιδιο?Γενικα σαν αισθηση??

@gocu

Το ενερμαξ το 495 δεν σου κανει?(νομιζω 91€)

Το hiper που ειδες ειναι αυτο κατα 99% ...(καμμια παγιδα μην κρυβει φοβαμαι...-παρε τηλ να μαθεις αν ειναι με βαλιτσακι)

ναι φιλαρα ΗΜΜΥ NTG αυτο ειναι μαλλον, το εψαξα λιγο καλυτερα..

απλα θελω να μου πει καποιος τι στο καλο λεει αυτο το τροφοδοτικο, και αν αξιιζει να το αγορασω...γουσταρω πολυ τα καλωδια του και μου φαινεται αρκετα ποζεραδικο πραγμα που ταιριαζει σε καθε modder !!

λεω να το παραγγειλω απο δευτερα...

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

(@NTG μεγαλε οντοκεντρικο μας γαργαλησε λιγο η μου φαινεται?? Ηρθες να δωσεις??)

Εγω έχω το συγκεκριμενο Tagan και δεν έχω αντιμετωπισει κάποιο συγκεκριμενο πρόβλημα. Είναι αψογο. Αμα θες να πάρεις Enermax προτιμησε την σειρά Liberty.;)

καλα για τα enermax ρε παιδια....

μπορει καποιος σας παρακαλω ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ HIPER ????

ειχα ακουσει κολακευτικους σχολιασμους για το hiper 580... μπορει καποιος να πει καποια γνωμη ???

δευτερα αγοραζω... (thanks HellhammeR)

Από όσους έχουν hiper580 δεν έχει αναφέρει κανένας πρόβλημα, θα σε καλύψει ακόμα και σε δύσκολο φορτίο. Αν υστερεί κάπου σε σχέση με το enermax θα είναι στην ποιότητα κατασκευής(1 κλικ ίσως ποιο κάτω το hiper) και στο efficiency, δλδ μακροχρόνια να κοστίσει περισσότερο σε σχέση με το enermax μιας και θα καταναλώνει λίγο παραπάνω από το enermax για να αποδώσει τα ίδια watt.

οτι ειπε παραπανω ο ροοτχ...

διαλεξε ποιο σου αρεσει και παρτο....

ενα hiper εχω και εγω...αλλα οχι type R...

αρκετα καλο μπορω να πω σταθερο απο χαμηλα...εως πολυ ψηλα...απλα δεν ειναι μουρικο...

οσο για το αλλο ....οχι δεν ειχα την τιμη αυτο το εξαμηνο...

(stay tuned...θα επανελθω με πμ)

Αρχική απάντηση από RootX

Από όσους έχουν hiper580 δεν έχει αναφέρει κανένας πρόβλημα, θα σε καλύψει ακόμα και σε δύσκολο φορτίο. Αν υστερεί κάπου σε σχέση με το enermax θα είναι στην ποιότητα κατασκευής(1 κλικ ίσως ποιο κάτω το hiper) και στο efficiency, δλδ μακροχρόνια να κοστίσει περισσότερο σε σχέση με το enermax μιας και θα καταναλώνει λίγο παραπάνω από το enermax για να αποδώσει τα ίδια watt.

και εγω συνφωνω με τον root

ειμαι κατος ενος hiper 580 και ειναι υπερ οικανοπιημενος σε ολα!!! αποδοση τιμη και ενφανιση....

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

με ανακουφισατε παρα πολυ

το παραγελνω λοιπον τωρα αμεσως!!!!

(κατι ασχετο αλλα σχετικο καπως...γιατι δεν το αναφερει καλα μεσα στο site ..... εχει 1 ή 2 εξοδους ρευματος για καρτες γραφικων pci-express????)

ευχαριστω και παλι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.