Jump to content

Maxtor 250GbSata2+DFI-Ultra-D

Nephiλiμ

Recommended Posts

λοιπον θελω να αγορασω ενα νεο sata 2 σκληρο.

δεν ξερω,και δεν βρισκω info,αν και δεν εψαξα και τοοοοσο πολυ,

αν η μητρικη μου ,DFI Ultra D,υποστηριζει το sata 2,για να εκμεταλλευθω

οσο μπορω την νεα αυτη , πολλα υποσχομενη τεχνολογια!

αν καποιο καλο παιδακι ξερει ,ας απαντησει.:inlove:

-μαλλον Maxtor λεω να παρω,λεει η μπα..?-

Ομως μην παρεις maxtor sata2 με 16mb cache γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ nf4 και maxtor sata2 16mn cache.......δεν το εχω δει πουθενα οσο εχω ψαξει......απλα εχει συμβει σε παρα πολλους....

Όντως ο maxtor έχει πρόβλημα με το sata2!! Με ένα firmware update όλα φτιάχνουν. Το έκανα προχθές και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μαγαζιά που τους πουλάνε είναι ενημερωμένα με το πρόβλημα και σου δίνουν τα αρχεία που χρειάζονται.

Τουλάχιστον έτσι έγινε στην δική μου περίπτωση.

@ Snips : από απόδοση πως είσαι? τον πήρε ενα φίλος αλλα δεν τον βάλαμε ακόμα...

Είμαι ευχαριστημένος. Παρουσιάζει υψηλές θερμοκρασίες (Όχι όλλα τα κομμάτια βέβαια),

αλλά από ότι τσέκαρα στο net είναι bug και όχι πραγματικές. Από ταχύτητα τι να σου πω. Επειδή έχω σύστημα αρκετά φορτωμένο δεν μπαίνω σε κόπο για HD benches. ’λλωστε δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

Αρχική απάντηση από alexkhr [Σήμερα, στις 11:49]

Όντως ο maxtor έχει πρόβλημα με το sata2!! Με ένα firmware update όλα φτιάχνουν. Το έκανα προχθές και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μαγαζιά που τους πουλάνε είναι ενημερωμένα με το πρόβλημα και σου δίνουν τα αρχεία που χρειάζονται.

Τουλάχιστον έτσι έγινε στην δική μου περίπτωση.

Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει μου έτυχε σε μερικά μαξτόρια να μη κάνει τίποτα. Αλλά έχει ένα τζάμπερ ο σκληρός που το αλλάζεις από sata2 σε sata1 mode και ξεμπερδεύεις

Δυστυχώς δεν έχω link. Έχω όμως τα αρχεία που χρειάζονται....μου τα δώσανε σε δισκέτα απο το μαγαζί που πήρα τον δίσκο. Αν θές στείλε με pm το mail σου και θα σου τα στείλω. Είναι γύρω στο 1MB.

Αρχική απάντηση από alexkhr

Δυστυχώς δεν έχω link. Έχω όμως τα αρχεία που χρειάζονται....μου τα δώσανε σε δισκέτα απο το μαγαζί που πήρα τον δίσκο. Αν θές στείλε με pm το mail σου και θα σου τα στείλω. Είναι γύρω στο 1MB.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο ''επίσημο'' καθώς θα απέφευγα να εγκαταστήσω στα τυφλά κάτι μου έδωσε ο οποιοσδήποτε (και μη νομίζεις ότι στα καταστήματα ξέρουν και πολύ τι τους γίνεται...) χωρίς να το τσεκάρω πρώτα με την κατασκευάστρια εταιρία.

Αρχική απάντηση από RootX

link από το dfi forum.

Λίγο που το κοίταξα, δεν είδα κάποιο link στην Maxtor (έστω για να κατεβάσεις το firm). Να υποθέσω ότι απλώς δεν το είδα;

Μιας και είσαι σε φόρμα, δεν κοιτάς κι αυτό; :p

Αρχική απάντηση από RootX

Η maxtor έδινε τυπικές απαντήσεις και τους έστελνε τα firm με emails, δεν φάνηκε να έχει κάνει πουθενά ανακοίνωση, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ναι βρε, το ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα (το έχω γράψει και εγώ παλιότερα).

Το ερώτημά μου είναι αν τελικά υπάρχει επίσημη απάντηση / λύση από την Maxtor (έστω και κάποιο link δικό της με το νέο firm) - γιατί το να flashάρεις δίσκο με ένα άγνωστης προέλευσης firm σε μία δισκέτα δεν το βρίσκω καλή ιδέα....

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ειναι ολοι οι δισκοι ιδιο rev.....εχω δει μεχρι τωρα 2 διαφορετικα και το firmware upgrade που ποσταρε ο RootX ειναι για το πρωτο.....

Τα γραμματα για τα Rev δεν τα θυμαμαι...θα τα ποσταρω αυριο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.