Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 λοιπον θελω να αγορασω ενα νεο sata 2 σκληρο. δεν ξερω,και δεν βρισκω info,αν και δεν εψαξα και τοοοοσο πολυ, αν η μητρικη μου ,DFI Ultra D,υποστηριζει το sata 2,για να εκμεταλλευθω οσο μπορω την νεα αυτη , πολλα υποσχομενη τεχνολογια! αν καποιο καλο παιδακι ξερει ,ας απαντησει. -μαλλον Maxtor λεω να παρω,λεει η μπα..?- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Ομως μην παρεις maxtor sata2 με 16mb cache γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ nf4 και maxtor sata2 16mn cache.......δεν το εχω δει πουθενα οσο εχω ψαξει......απλα εχει συμβει σε παρα πολλους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 WD 2500KS εδώ (16MB Sata2). Kανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 ωραία και ηταν μέσα στα σχεδιά μου ο WD @ Snips : από απόδοση πως είσαι? τον πήρε ενα φίλος αλλα δεν τον βάλαμε ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Όντως ο maxtor έχει πρόβλημα με το sata2!! Με ένα firmware update όλα φτιάχνουν. Το έκανα προχθές και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μαγαζιά που τους πουλάνε είναι ενημερωμένα με το πρόβλημα και σου δίνουν τα αρχεία που χρειάζονται. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην δική μου περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 @ Snips : από απόδοση πως είσαι? τον πήρε ενα φίλος αλλα δεν τον βάλαμε ακόμα... Είμαι ευχαριστημένος. Παρουσιάζει υψηλές θερμοκρασίες (Όχι όλλα τα κομμάτια βέβαια),αλλά από ότι τσέκαρα στο net είναι bug και όχι πραγματικές. Από ταχύτητα τι να σου πω. Επειδή έχω σύστημα αρκετά φορτωμένο δεν μπαίνω σε κόπο για HD benches. ’λλωστε δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Ο πιο γρήγορος 250αρης είναι μάλλον ο Hitachi T7K250. SATA2, NCQ, 8mb buffer (τα 16 δε δειχνουν και τοσο διαφορά). Και ο WD2500KS καλός είναι πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από alexkhr Όντως ο maxtor έχει πρόβλημα με το sata2!! Με ένα firmware update όλα φτιάχνουν. Το έκανα προχθές και το πρόβλημα λύθηκε. Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιανουάριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από alexkhr [Σήμερα, στις 11:49] Όντως ο maxtor έχει πρόβλημα με το sata2!! Με ένα firmware update όλα φτιάχνουν. Το έκανα προχθές και το πρόβλημα λύθηκε. Τα μαγαζιά που τους πουλάνε είναι ενημερωμένα με το πρόβλημα και σου δίνουν τα αρχεία που χρειάζονται. Τουλάχιστον έτσι έγινε στην δική μου περίπτωση. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει μου έτυχε σε μερικά μαξτόρια να μη κάνει τίποτα. Αλλά έχει ένα τζάμπερ ο σκληρός που το αλλάζεις από sata2 σε sata1 mode και ξεμπερδεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Δυστυχώς δεν έχω link. Έχω όμως τα αρχεία που χρειάζονται....μου τα δώσανε σε δισκέτα απο το μαγαζί που πήρα τον δίσκο. Αν θές στείλε με pm το mail σου και θα σου τα στείλω. Είναι γύρω στο 1MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από alexkhr Δυστυχώς δεν έχω link. Έχω όμως τα αρχεία που χρειάζονται....μου τα δώσανε σε δισκέτα απο το μαγαζί που πήρα τον δίσκο. Αν θές στείλε με pm το mail σου και θα σου τα στείλω. Είναι γύρω στο 1MB. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο ''επίσημο'' καθώς θα απέφευγα να εγκαταστήσω στα τυφλά κάτι μου έδωσε ο οποιοσδήποτε (και μη νομίζεις ότι στα καταστήματα ξέρουν και πολύ τι τους γίνεται...) χωρίς να το τσεκάρω πρώτα με την κατασκευάστρια εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 link από το dfi forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από RootX link από το dfi forum. Λίγο που το κοίταξα, δεν είδα κάποιο link στην Maxtor (έστω για να κατεβάσεις το firm). Να υποθέσω ότι απλώς δεν το είδα; Μιας και είσαι σε φόρμα, δεν κοιτάς κι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 29, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Η maxtor έδινε τυπικές απαντήσεις και τους έστελνε τα firm με emails, δεν φάνηκε να έχει κάνει πουθενά ανακοίνωση, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Η maxtor έδινε τυπικές απαντήσεις και τους έστελνε τα firm με emails, δεν φάνηκε να έχει κάνει πουθενά ανακοίνωση, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ναι βρε, το ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα (το έχω γράψει και εγώ παλιότερα).Το ερώτημά μου είναι αν τελικά υπάρχει επίσημη απάντηση / λύση από την Maxtor (έστω και κάποιο link δικό της με το νέο firm) - γιατί το να flashάρεις δίσκο με ένα άγνωστης προέλευσης firm σε μία δισκέτα δεν το βρίσκω καλή ιδέα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 29, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2006 Σωστά τα λες, μάλλον στέλνεις email στο tech της Maxtor και σου στέλνουν αυτοί firm αναλόγως το drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 πραγματικά δεν ξέρω που το βρήκαν αυτό το update αλλά έκανε δουλειά.Οπως ειπα μου το έδωσαν απο το μαγαζι που πηρα τον δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 thx everyone...θα ψαξω να βρω WD ..εαν οχι θα καταληξω στον MAxtor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 2, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ειναι ολοι οι δισκοι ιδιο rev.....εχω δει μεχρι τωρα 2 διαφορετικα και το firmware upgrade που ποσταρε ο RootX ειναι για το πρωτο.....Τα γραμματα για τα Rev δεν τα θυμαμαι...θα τα ποσταρω αυριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.