Jump to content

Συμβουλές για uTorrent

kallileo

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Sol

.......

όταν λέτε οτι το μtorrent, που δεν το είχα ξανακούσει ομολογώ, είναι ελαφρύτερο?

ΥΕΑP, δυσκολα θα δεις να τρωει πανω απο 10ΜΒ

Ρε μαμωτο οταν κατεβαζω απο torrent εστω και με ελαχιστη ταχυτητα δεν μπορω να σερφαρω καθολου.....σερνονται τα παντα.

Αρχική απάντηση από kallileo

Ρε μαμωτο οταν κατεβαζω απο torrent εστω και με ελαχιστη ταχυτητα δεν μπορω να σερφαρω καθολου.....σερνονται τα παντα.

Σε αυτο ισως βοηθησει το QOS...

Το utorrent ειναι ελαφρυ σα να μην τρεχει τπτ ο υπολογιστης αλλα δεν ξερω παρολο που το azureus ειναι αρκετα βερυ προγραμμα το θεωρω πιο "σοβαρο"...

Το upload του μtorrent ειναι καλο?Γιατι σ'εμενα που το δοκιμασα λιγο τπτ!

Προφανως

1)δεν θα εχεις Qos

2)Θα εχεις βαλει πολλες συνδεσεις.Δοκιμασε να τις κατεβασεις σε 40-60 οπως ειπαν,αναλογα με την συνδεση σου..

Αρχική απάντηση από kallileo

δοκίμασε αρχικά να βάλεις μικρότερο upload.

δοκίμασε και να μειώσεις τα connections.

μετά η μόνη λύση είναι traffic shaping (κάποια modem/router έχουν).

1) Tι ειναι το Qos?????

2) Τι ειναι traffic shaping?

Upload Limit εχω 12kb.

Connected peers per torrent εχω 16 και Max εχω 40.

Για uTorrent μιλαμε παντα.

Το Qos ειναι quality of service,και καλα στις ρυθμισεις του router βαζεις το port 80 που ειναι οι σελιδες να εχουν προτερεοτητα και μεγαλυτερο bandwith και λιγοτερο τo utorrent.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.