xdoc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2006 ποιό πρόγραμμα ειναι καλύτερο για σκανάρισμα μεγάλου όγκου σελίδων απο περιοδικά με κεί μενο και φωτογραφίες και μεταφοράς τους στο Word για επεξεργασία το Readiris ή το Abby Fine Reader Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Abby για τις εργασίες μ και παράπονο δεν έχω....!όσο για το readiris δεν το έχω δοκιμάσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 FineReader κι από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 ABBY απλά άψογο και αποτελεσματικό,το άλλο δέν το χω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Ιανουάριος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Το FineReader και μάλιστα η εκδοση 8 ειναι μακράν καλύτερο απο το Readiris. Πολύ μεγαλύτερα ποσοστα επιτυχούς αναγνώρισης των κειμενων/πινάκων.Βέβαια το Readiris μπορει να θέλει κάποιες ρυθμίσεις αλλα γιατι να ασχοληθεις μαζί του αφου το Fine στα κάνει όλα "αρύθμιστο"?!!!Απλά για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα πρόσεξε κατα το σκαναρισμα να χρησιμοποιείς ανάλυση 300dpi και όχι 200 που ειναι η standar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Abby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 abby abby ειναι πολυ καλο και ευκολο στην χρηση του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ψαχνω προγραμμα για αναγνωριση χαρακτηρων.Δωρεαν ομως.Ποιο ειναι?...Το Abby Αν το κατεβασω trial θα κανει δουλεια?....Εσεις πως το δουλευεται ή τι δουλευετε?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.