bvb Νοέμβριος 21, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 μολις αλλαξα καρτα (7600gt agp) και οταν μπαινω σε μαχη σε πολη γονατιζει τελειως 1-2 frames ενω κατα τα αλλα το παιχνιδι τρεχει κανονικα. το πολυ περιεργο ειναι οτι βαζω ολες τις ρυθμισεις στο low και δεν συμβαινει τιποτα. τι στο καλο τοσο βαρυ ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Νοέμβριος 22, 2006 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Δεν ξερω και εμενα τα ιδια μου κανει οταν ειμαι σε μαχη στην πολη πολυ κολλημα και ακομα δεν ξερω γιατι ουτε εξω απο οσο εχω δει ξερουν τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Νοέμβριος 22, 2006 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 για μπες στο www.totalwar.com να δεις....μαλλον ειναι καποιο bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 25, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως νομίζω ότι απευθύνεται σε πολύ κλειστό κοινό. Αν δε σου άρεσε το πρώτο total war ας πούμε...το θεωρώ πολύ δύσκολο να σου αρέσει ακόμα και το 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Είναι ακριβώς στην κατηγορία των παιχνιδιών σαν το Civilization και τα καλά επιτραπέζια: Θέλει ΠΟΛΥ χρόνο για να ασχοληθείς και μάλιστα αποκλειστικά με αυτό. Είναι αρκετά πολύπλοκο για τον αρχάριο (έως υπερβολικά). Πιστεύω ότι κάποιος που δεν έχει παίξει τέτοια παιχνίδια μπορεί να μυηθεί στο είδος, αλλά όχι τόσο εύκολα όσο για κάποιο άλλο είδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 28, 2009 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Είναι ακριβώς στην κατηγορία των παιχνιδιών σαν το Civilization και τα καλά επιτραπέζια: Θέλει ΠΟΛΥ χρόνο για να ασχοληθείς και μάλιστα αποκλειστικά με αυτό. Είναι αρκετά πολύπλοκο για τον αρχάριο (έως υπερβολικά). Πιστεύω ότι κάποιος που δεν έχει παίξει τέτοια παιχνίδια μπορεί να μυηθεί στο είδος, αλλά όχι τόσο εύκολα όσο για κάποιο άλλο είδος.Είναι στην κατηγορία των παιχνιδιών που είτε σου είναι παντελώς αδιάφορα, ή τα λατρευεις!!!Εγώ ανηκω στην 2η κατηγορία, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία του.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.....:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 28, 2009 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2009 Είναι στην κατηγορία των παιχνιδιών που είτε σου είναι παντελώς αδιάφορα, ή τα λατρευεις!!!Εγώ ανηκω στην 2η κατηγορία, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από την κυκλοφορία του. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.....:dance3: Καλος ηρθες στο thelab γιαννακη... 2 χρονια ξεθαμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 31, 2009 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Καλος ηρθες στο thelab γιαννακη... 2 χρονια ξεθαμα? Ευχαριστώ φίλε. :thank_you2:Παρεμπιπτόντως ένα θρέτ με τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να είναι 2 χρόνια θαμένο. Πόσο μάλλον τώρα που τα παιδιά του twcenter έχουν κάνει φοβερή δουλεία και δημιούργησαν 2 φοβερά mods: To stainless steel 6.2. (Ιστορικά ακριβέστερο mod, με περισσότερα regions, factions και πολύ δυσκολότερο AI) και το Third age. ("πιστή" μεταφορά του Lord of the Rings!!!) ΥΓ το site του twcenter είναι off αυτήν την στιγμή, θα δημοσιεύσω αργότερα τα links με φωτογραφίες και urls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 31, 2009 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 To stainless steel 6.2. (Ιστορικά ακριβέστερο mod, με περισσότερα regions, factions και πολύ δυσκολότερο AI) new map factions new graphics & units Third age. ("πιστή" μεταφορά του Lord of the Rings!!!) map factions new graphics & units (χαράς το κουράγιο τους) Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι αυτό το mod, το έφτιαξαν gamers, ξεκινώντας από το τίποτα και με μόνο όπλο τους το μεράκι έκαναν θαύματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 31, 2009 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Εχει γινει ηδη thread γιαυτα.. Παντως επειδη τα εχω βαλει και τα δυο να πω οτι ειδικα το SS ειναι απιστευτο.. Μεταμορφωνει το παιχνιδι αρδην.. Το Third age ειναι και αυτο φοβερο αλλα με χαλανε λιγο οι πολεις που στο battle mode ειναι ιδιες και δε ταιριαζουν (δε ξερω κι αν μπορουν να αλλαξουν κιολας).. Ειδικα οι μοναδες των elves ειναι πορωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 31, 2009 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2009 Ναι το SS τα σπάει. Είναι ισορροπημένα τα factions και το ΑΙ ειναι πραγματικά πολύ aggressive (ΔΕΝ συστήνεται για αρχάριους). Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι αργείς σχετικά να φτιάξεις citadel ή huge cites και έτσι αναγκάζεσαι να παίζεις για αρκετό χρόνο με μέτρια units, αλλά συνηθίζεις γρήγορα. Όσο αφορά το TA, elfs και ξερό ψωμί. (φυσικά αν η Mordor αρχίζει και βγάζει trolls, το παιχνίδι δυσκολεύει επικίνδυνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.