Jump to content

CHIEFTEC Bravo Series BA-01 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

obijuan1983

Recommended Posts

Σωστός ο Random,

Υπάρχει πρόβλημα με καλώδια sata τα οποία όμως έχουν μακρύ βύσμα.

Σε καλώδια Sharkoon,Asus(αυτά που είχε στην μητρική) και γενικά σε αυτά που έχουν μικρό σχετικά βύσμα δεν υπάρχει πρόβλημα!

Στην φωτο φαινονται τρια διαφορετικά μήκη βυσμάτων

ΜSI, SHARKOON ,ASUS απο το μεγαλύτερο στο μικρότερο

Με SHARKOON και ASUS κανένα πρόβλημα

Με τα ΜSI (να αναφέρω οτι είναι απο τα πρωτα καλωδια Sata που βγήκαν μιας και ήταν μαζί με την K7N2 Delta-ILSR) υπήρχε όντως δυσκολία.

Με τα σημερινά καλώδια δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα

post-3721-1416072393,9237_thumb.jpg

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Φίλε Random εγώ έχω φέρει τα καλώδια όλα απο την πίσω πλευρά προς τα μπροστά, δηλαδή ανάμεσα απο κάθε 2 σκληρούς.

Είχα τέσσερις σκληρούς με μια θέση κενή ανάμεσα στον καθένα και δεν είδα πρόβλημα.Δεν έβαλα πάνω απο 4 γιατί σε κάθε σκληρό είχα πάνω του αερόψυξη οπότε δεν με έπαιρνε.

Δεν στην πρώτη δικιά μου φωτό αν μπορείς να καταλάβεις πως έβαλα τα καλώδια.

Να σημειώσω οτι με το κανονικό πλαινο που έχει σίτα στο σημείο των σκληρών η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη.Τώρα που έβαλα plexy μειώθηκε κατα 0,6mm αλλα πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα.

μάλιστα. κι εγώ εχω παράθυρο, αλλα εκει που ειναι οι δίσκοι ειναι μεταλλικό με σίτα.

θα βαλω τωρα μια νέα μητρική, αλλα μαλλον πρεπει να ζήσω με το πρόβλημα. τα καλώδια της msi k8n ειναι ακριβως ίδια με τα παλιά που είχα.

φιλε obijuan1983 μπορεις να βαλεις μια φωτεινη φωτο με το πλαινο ανοιχτο?? τι ανεμηστηρες εχεις βαλει στους δισκους?? 90αριδες δεν παιρνει? μπορουν να προσαρμοστουν και 80αριδες??

πλαινο ετοιμο με παραθυρο υπαρχει πουθενα?

Επειδή αυτή την περίοδο θα βάλω νερό(αρχισα δηλαδή) δεν μου είναι ευκολο, θα βάλω όμως.Πλαινό έτοιμο για Ελλάδα δύσκολο.Στην Γερμανία έχει αν δεν κάνω λάθος αλλά ποιός φέρνει...

Βασικά πάρε και ένα τηλέφωνο σε 1-2 Πλαίσιο. Όταν έψαχνα τζάμι για το δικό μου Chieftec δεν έδειχνε να έχει στο site αυτό που ήθελα, αλλά τηλεφωνόντας βρήκα σε ένα κατάστημα 3-4...

βασικα το μονο που με χαλαει σ αυτο το κουτι ειναι οτι στους δισκους παιρνει 90ριδες ανεμηστηρες.. χαθηκε ο κοσμος να ειχαν βαλει εναν 120αρη μπροστα?? παντως θα το σκεφτω σοβαρα αν θα το προτιμησω εναντι τους stacker.. δε λεω, καλο, χρυσο το stacker αλλα το εχει βαρεθει το ματι μου ρε παιδι μου... οπου και να κοιταξεις stacker βλεπεις!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.