obijuan1983 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 Πρόκειται για ένα απο τα πιο μεγάλα κουτιά απο τα οποία έχω συναντήσεί. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η διαρύθμηση του χώρου και οι πάρα πολλες και κάθετα τοποθετημένες στον επιμήκη άξονα του κουτιου θέσεις για ΗDD Πιο συγκεκριμένα: Διαστάσεις: 67Χ54Χ20,5εκ (Υψος,Μηκος,Πλατος) 6Χ 5,25'' εμφανή 2Χ 3,5'' εμφανή 8Χ 3,5'' εσωτερικά 2 θέσεις για ανεμιστήρες των 12 εκ στο πίσω μέρος 5 θέσεις για ανεμιστήρες των 9 εκ στα πλαινά. Μπροστινές θύρες: 2ΧUSB 1X Firewire Microphone,ακουστικά Και πάμε σε φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 next Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 18:40] next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Double post man... Το κουτ"άκι" πολύ ωραίο και ειδικά για τα λεφτά του best buy... Θα προτιμούσα ωστόσο ο 12άρης (?) πάνω πάνω να μπορούσε να μετατραπεί σε θέση για 2ο τροφοδοτικό... Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες οι ρόδες καθώς και οι ράγες για τους δίσκους. Θα μπορούσες όμως σε παρακαλώ να κάνεις λίγο πιο εκτενή την παρουσίαση αν δε σου κάνει κόπο; Να εστιάσεις βασικά σε κάποιες λεπτομέρειες του και να μας πεις γενικώς τα συν και πλην που βρήκες εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 δευτερο τροφοδοτικο?τι να το κανει ρε συνονοματε? ερωτηση 1)οι υποδοχες για τους δισκους παιρνουν ανεμηστιρες ? δεν βλεπω καλα αν εχουν κουμπωματα. ερωτηση 2)εχει μηπως στηριγμα για το τροφοδοτικο απο την μερια που βγαινουν τα καλωδια? ερωτηση 3) εχει ροδες και ανεμηστιρες εντελει γιατι στην πρωτη δεν το δειχνεις. τοποθετηθηκαν μετα κατα την συναρμολογηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Πάμε πάλι σε φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 24, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του αλλά απο το site της Chieftec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Το κουτί το αγοράζετε όπως είναι στη πρώτη φωτό, χωρίς ρόδες και χωρίς ανεμιστήρες. Όσον αφορά για τους ανεμιστήρες στους σκληρούς ναι έχει υποδοχή που βιδώνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 μαλιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:08] Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του αλλά απο το site της Chieftec... Δεν καταλαβαίνω γιατί η ειρωνία.Τις βάζω στην αρχή γιατί είναι καθαρές και ο κόσμος θα καταλάβει καλύτερα.Ακόμα δεν έχω τελειώσει την παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 και οι 5,25'' υποδοχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Και πάμε τώρα σε δικές μου φώτο για να μην υπάρχει και η υπόνοια ότι ανοίγω θέμα για την πλάκα μου και χωρίς να έχω επαφή με το συγκεκριμένο προιόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ακόμη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιανουάριος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 To PSU το έβαλες ανάποδα;Βλέπω τον ανεμηστήρα του να κοιτά επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 24, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Σε πραγματικές συνθήκες πιστέυω να μην το έχεις πολύ κοντά σου. Θα είσαι σαν αιχμάλωτος που τον βασανίζουν με το γνωστό "φωτάκι". Θεωρώ υπερβολικά τα τόσα UV lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Και μια ακόμα για να καταλάβετε πως είναι το πλαινό κομμένο και με περασμένο plexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious To PSU το έβαλες ανάποδα;Βλέπω τον ανεμηστήρα του να κοιτά επάνω. ναι οντως , εξυπνη ιδεα τραβαει κρυο αερα απο το εξωτερικο του κουτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 24, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ναι οντως , εξυπνη ιδεα τραβαει κρυο αερα απο το εξωτερικο του κουτιου Λέτε να αρχίσουμε να τρυπάμε τα Stackers πάνω από το τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 24, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Ναι το PSU το έβαλα ανάποδα για να φαινεται πιο ωραία! Δεν παρατήρησα αυξηση σε θερμοκρασία με αυτή την αλλαγή.Θα βάλω και νερό οπότε δε με προβληματίζει.Υπάρχει κάποιο προβλημα αν είναι ανάποδα; Τα UV βλαπτουν πουθενα;:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 24, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Δεν καταλαβαίνω γιατί η ειρωνία.Τις βάζω στην αρχή γιατί είναι καθαρές και ο κόσμος θα καταλάβει καλύτερα.Ακόμα δεν έχω τελειώσει την παρουσίαση. Ουδεμία ειρωνία... Απλώς ως απάντηση στο φίλο που ρώτησε... Όσο για τα uv, η μια λάμπα στο κουτί δεν θα σου κάνει τπτ αλλά να έχεις 8 ή πόσες λάμπες έχεις τέσπα όλη την ώρα στα πόδια σου δε νομίζω να είναι ό,τι καλύτερο. ΕΠίσης εγώ απο τη φωτογραφία τυφλώνομαι. Φαντάζομαι τα δικά σου μάτια που το βλέπουν αυτό συνέχεια απευθείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.