Jump to content

Πρόβλημα...

JohnG85

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους και θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό (4 μέρες). Δεν είναι τόσο λειτουργικό, (θα έλεγα μάλιστα το αντίθετο αφού ο υπολογιστής λειτουργεί άψογα) θα έλεγα ότι απλά είναι εκνευριστικό και δημιουργεί ένα αίσθημα απογοήτευσης επειδή ο υπολογιστής είναι ολοκαίνουριος, αγορασμένος στις 21/12/05. Κοινώς το πρωτοπαρουσίασε πριν περάσει έστω 1 μήνα λειτουργείας. Τη σύνθεση του pc-ιού μου τη βλέπετε στην υπογραφή (ελπίζω!!) και να προσθέσω οτι αφού είναι καινούριο το pc έχει και καθαρή εγκατάσταση των windows xp home sp2. Τα υπόλοιπα εγκατεστημένα προγράμματα είναι τα:

Riva tuner v2.0 rc 15.8

Nero 7 premium

Asus AI Booster και Probe

Power DVD 6

Doom 3

Command & Conquer Generals

Half Life 2

Acrobat 7

GTO Vice City

Deus Ex invisible war

Eizo Screen manager

Max Payne2

FEAR

WinRAR τελευταία έκδοση και τέλος forceware 81.98. Αυτά όλα και όλα και τα πάντα original.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού εκκινήσει ο υπολογιστής και φορτώσει τα πάντα μετά απο δύο δευτερόλεπτα πετάει αυτό το μηνυμα (Ελπίζω να βγει η εικόνα!),πατάω "Ακυρο" και όλα ok.Γιατί να το πετάει όμως ? Και σαν μήνυμα είναι εντελώς κουλό.Δεν έχω ιδέα τι τρέχει...Προς το παρόν δεν κατάφερα να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Υ.Γ Εχω την εντύπωση ότι ο δίσκος βγάζει και κάποιους διαφορετικούς ήχους όταν διαβάζει απ΄οτι έβγαζε στην αρχή αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.Συντονισμό το ψιλοαποκλείω γιατι έχει και το κουτί μου "hardware" αντιμετώπιση για το θέμα.Βέβαια και που έχει θα μου πεις...Όπως και να έχει μην πάρετε το όλο υστερόγραφο σαν σίγουρη παρατήρηση.

g.rar

αρχικα δοκιμασε να βγαλεις απο το Start>>>programs>>>start-up οτι δεν σε ενδιαφερει να ξεκιναει κατα την εκκινηση.π.χ. NeroScout/Adobe speedlauncher(η κατι τετοιο)

επισης στη λιστα με τα προγραμματα ξεχασες το ACDsee.απο οτι καταλαβα παιζει καποιο μπερδεμα με το ποιο προγραμμα θα σου ανοιγει συγκεκριμενα αρχεια ή καποια εντολη που τρεχει κατα την εκκινηση και εχει να κανει με το Acdsee και το Nero

Πανε:

Εναρξη>Εκτέλεση> γραψε "msconfig" (χωρίς τα εισαγωγικά). Πάνε στο τελευταίο tab/καρτέλα που λέγεται Εκκίνηση.

Εκεί αν δεις να γράφει reader_sl.exe κανε το Uncheck.

2ος Τρόπος: Εναρξη>Εκτελεση> Γράψε regedit

Ακολούθησε το path:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

και διέγραψε ο,τι δήποτε αναφέρεται σε reader_sl.exe .

btw: Μην κανεις install ο,τι να ναι απο PC Magazine ή PC World

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας για τον κοπο και τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα λύθηκε συνδιάζοντας και τις 2 απαντήσεις ! Το reader.exe ήταν στο φάκελο της Adobe οπότε σβήνοντάς το speedlauncher απο το start up menu έληξε το θέμα. Τι να κάνω και εγώ αφου δεν έχω ακόμα τα χρήματα για τα Quake 4 και A.O.E III εβαλα τα demos!! (αναφέρομαι στο install απο τα cds των δύο αυτών εντύπων!)

Thanx again CU!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.