Jump to content

CPU και RMA

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βασικά θέλω να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που λόγω υπερχρονισμού ''χαλάσει'' ο επεξεργαστή μας.

Τον δίνουμε πίσω απο εκεί που τον αγοράσαμε και όλα εντάξει;

Είναι δυνατον να καταλάβει κάποιος οτι κάηκε απο υπερχονισμό;

Απο υπερχρονισμο δεν μπορουν να καταλαβουν κατι.Απο υπερβολικο ρευμα ειναι πιθανο.Βεβαια μην περιμενεις και εξονυχιστικο ελεγχο..:)

Ωραια τοτε,

Σε καμια 2-3 μερες θα στήσω υδροψυξη και θα το ψάξω παραπάνω οπότε ήθελα να είμαι πιο ήσυχος!

Μέχρι στιγμής είμαι με 3800+ Χ2 @2600 με 1,4ν και 1:1 μνήμες και θερμοκρασίες 29/43

Ελπίζω να ανέβω με νερό!:D

Πόσο θα μπορούσα να πάω το vcore με ασφάλεια; 1,5ν πχ; πολύ είναι;

Οπως θα σου προτεινουν κι αλλοι μεχρι 50 βαθμους(το max(s&m full lοad)55 για μενα) οσο παει.Το 1.5ν ειναι οκ με μια καλη αεροψυξη,με νερακι δωσε και κατι παραπανω αν τραβαει και εισαι μεσα στα ορια της θερμοκρασιας..

Το κακό ξέρεις ποιό είναι;

Ότι τέτοια RMA τελικά ανεβάζουν την μέση τιμή των προϊόντων και τα πληρώνουμε όλοι μαζί...

Αν τον κάψεις "παίζοντας" πες ότι έπαιξες κι έχασες... μη θες και όλη την πίτα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μπαα... Προβλεπόμενα είναι αυτά...

Από ποιον? μια χαρά τα λέει ο frap.

Φαντάζομαι πως η κάθε εταιρία hardware, όταν καθορίζει την τιμή για ένα προϊόν, υπολογίζει μέσα και ένα ποσοστό προϊόντων που θα πάει πιθανότατα για RMA, οπότε ανεβάζει απο την αρχή την τιμή. Τώρα θα μου πεις, τι πριν, τι μετά, πάλι πάνω είναι οι τιμές... Δε νομίζω όμως και πάλι ναι είναι και τόση η διαφορά...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Φαντάζομαι πως η κάθε εταιρία hardware, όταν καθορίζει την τιμή για ένα προϊόν, υπολογίζει μέσα και ένα ποσοστό προϊόντων που θα πάει πιθανότατα για RMA, οπότε ανεβάζει απο την αρχή την τιμή. Τώρα θα μου πεις, τι πριν, τι μετά, πάλι πάνω είναι οι τιμές... Δε νομίζω όμως και πάλι ναι είναι και τόση η διαφορά...

Όσο προωθούμε τέτοιες απόψεις, μάλλον θα ανεβαίνει η διαφορά.

Να πω και εγω την μ@λακια μου????????Οι υπερχρονιστες δεν ξεπερνουν το 0,5 της αγορας αποτε δεν εχουμε και καμια συμαντικη επιροη στην τιμη.........

Μπορεί να είναι λίγοι αλλά έχουν πολύ μεγάλη επιροή στην εικόνα του προϊόντος. Βοηθάνε πολύ την εικόνα της κάθε εταιρίας. Καμία εταιρία δεν αποθαρρύνει το oc, αν το θέλανε θα το είχαν απαγορεύσει στους κατασκευαστές mobo και θα τελείωνε η υπόθεση (για τους πολλούς πάντα...). Φυσικά προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους άσχετους και καλά κάνουν. Εν τέλη, μπορεί οι μεγάλες παραγγελίες να ενδιαφέρουν οικονομικά, αλλά θέλουν και τα forum να ασχολούνται με τους δικούς τους. Το κόστος για τα rma έχει μπει πολύ πιο πριν. (δε μιλάω για πολιτικές τιμολόγησης, εκεί καταλαβαίνει κανείς ότι κόστος και τιμή πωλήσεως δεν έχουν καμία σχέση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.