Jump to content

Κανονικό επεξεργαστή ή dual core?(ιδού η απορία)

spyvoz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παίδες βλέπω όλα τα ποσταρίσματά σας και έχω παρατηρήσει το εξής.όλοι σας αποφεύγετε τους dual core όπως ο διάολος το λιβάνι.έχετε όλοι εκφράσει την προτίμησή σας στον 3700+.μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι τόσο καλύτερος απο ένα διπύρηνο.τα διπύρηνα δεν υπερχρονίζονται?και αν καποιος δεν ασχολείται με υπερχρονισμό δεν είναι καλύτερα να πάρει ενα διπύρηνο?περιμένω απάντησεις (οποιος δεν βαριεται)

Υ.Γ το ποστάρισμα αυτό το έχω και στο άλλο thread αλλά το ξανάβαλα έτσι ώστε να το δείτε η περισσότεροι και να γίνει μια επικοδομητική κουβέντα.τουλάχιστον για μένα που δεν ξέρω απο υπερχρονισμό (ακόμα).ακόμα βάζω άλλο ένα υποψήφιο σύστημα προς αγορά.θέλω να ακούσω προτάσεις γιατί περιμένω να τελειώσω την εξεταστική για να αγοράσω Η/Υ.(10 και σήμερα)

:banging:

love it 3.rar

:) Όταν διαβάζεις διάφορα ποστ να κοιτάς και τις ημερομηνίες που έχουν γίνει!

Στην περίπτωσή σου τα πράγματα είναι απλά.Θέλεις ένα πυρήνα ή δύο πυρήνες?

Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι.Για μένα καλύτερα διπύρηνος στα 2.2 παρά μονοπύρηνος στα 2.4.

το πόσο θα κλοκάρουν είναι καθαρά τι κομμάτι θα σου κάτσει.Υπάρχουν διπύρηνοι που κλοκάρουν πολύ καλύτερα απο μονοπύρηνους σε μηζ,μόνο που στην περίπτωση του διπύρηνου έχεις ένα cpu ας το πούμε παραπάνω.Απλή λογική επειδή έτσι ακριβώς πάει.

Δυο ερωτήσεις θα κάνεις στον εαυτό σου:

1. Τι εφαρμογές θα τρέχεις; Αξίζει να δώσεις τη διαφορά για αυτές;

2. Τι λειτουργικό θα βάλεις.

Το θέμα είναι πάνω απ'όλα να μπορείς να εκμεταλλευτείς τους δυο πυρήνες... ;)

Παρε διπυρινο καλυτερα για να σου μεινει και πιο πολυ!

Αν δεν εχεις χρημα παρε 3700 που εχει και 1mb cache...

Ο 4200 που εχεις επιλειξει εχει 512+512 αρα μπορες να παρεις και τον πιο φθηνο 3800+ Χ2.

Ειχα εναν μονοπυρηνο στα 2700 και τωρα εναν χ2 στα 2500......και παλι καμια σχεση ολο συστημα εχει παρει τα πανω του. Ειδικα τωρα που τα παιχνιδια αρχιζουν και υποστηριζουν διπυρηνους. x2 all the way.........

Κοιτα δω:

http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/page4.asp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.