ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2006 παιδες εχω μια μητρικη για Ρ3 η οποια εχει μεχρι ΑΤΑ 66 υποστηριξη. Εχω ομως 2 ομοιους δισκους ΑΤΑ133 και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να χρησιμοποιησω μια καρτα σαν και αυτη πχ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=90&Product_Id=150130 σε μια απο τις pci θυρες της μητρικης (ASUS CUV4-X) . Επειδη δεν εχω ξανακανει τετοιο εγχειρημα ξερει κανεις αν ολες οι μητρικες παιζουνε με τετοιες καρτες RAID και αν τελικα θα επωφεληθω της ταχυτητας του RAID μεσω του PCI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Η κάρτα θα λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα. Η ταχύτητα του Raid-0 είναι κάτι που ναι μεν υφίσταται, αλλά μόνο για συγκεκριμένες δουλειές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 πιστευω οτι αξιζει να κανεις κατι τετιο αλλα θα σου προτινα να προτιμισεις καπια καρτα με promise contoler απανο.....οσα δοκιμασα με promise ητανε πολι καλητερα σε επιδοσεις αλλα και επαιζαν παντου σε θεμα drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 silicon νομιζω παλι ειναι καλυτεροι. με ποιους τους συγκρινες ?δε ξερω ομως πως κανω το ΒΙΟΣ να βλεπει τη συστοιχια αυτη σαν ΒΟΟΤ ομως , γινεται αυτο το πραγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka silicon νομιζω παλι ειναι καλυτεροι. με ποιους τους συγκρινες ?δε ξερω ομως πως κανω το ΒΙΟΣ να βλεπει τη συστοιχια αυτη σαν ΒΟΟΤ ομως , γινεται αυτο το πραγμα? με καπιες με silikon chipaki.....δεν θυμαμε ακριβος μοντελα...οσο για Boot σε συτην που εχω maxtor με promise μπουταρει αλλα σε xp εγκατασταση σε αλλα δεν δοκιμασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.