Jump to content

δεν κραταει τις ρυθμισεις στα παιχνιδια!...

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο οτι φαινεται ΠΟΤΕ δεν θα μεινω ησυχος απο ενα σωρο γ*****α μικροπροβληματα....

στο san andreas most wanted και αλλα καθε φορα που θελω να παιξω πρεπει να μπαινω στα options και να ρυθμιζω τις αναλυσεις....και save να κανω τις χανει τις ρυθμισεις..(p4c800-e dlx+winpro+sp2)

ΑΚΟΜΑ στο αλλο pc που εχω μια creative 24bit live(παναθεμα την) στo farcry μετα απο λιγα δευτερολεπτα κολλαει ο ηχος και βγαζει ενα ηχο σαν να βαζεις το μικροφωνο διπλα στο ηχειο και επειτα κολλανε και τα γραφικα....ομως με την onboard Κανενα προβλημα!!εδω τι διαολο φταει?

για το πρώτο, μήπως έχεις ορίσει (έστω και καταλάθος) τους φάκελους των παιχνιδιών (ή του Documents and Settings) σαν read-only? Την έχω πάθει έτσι μια φορά και ψαχνόμουν.

Για την creative δοκίμασε να την βάλεις σε άλλο slot.. Δυστηχώς με κάρτες ήχου της creative το έχω ξαναδει το επεισόδιο ακριβώς. Σε μια περίπτωση ήταν ελαττωματική η κάρτα και με το που κουνιόταν έστω και ελάχιστα κόλαγε έτσι. Δεν καθόταν καλά στο σλοτ ή η κάρτα ήταν ελαττωματική. Σε άλλη περίπτωση απλά δεν της άρεσε που καθόταν στο τελευταίο σλοτ...

Πολύ προτείνουν πάντως να την βάζεις στο 3ο pci slot

στο τελ σλοτ ειναι.....θα την αλλαξω θεση να δω τι παιζει..αν κανει τα ιδια δεν νομιζω να μπορει να γινει τπτ..αφου αυτο εμφανιζεται μονο σε αυτο το παιχνιδι θα συμβιβαστω..οσο για τα save δικιο ειχες αυτο μαλλον εφταιγε..

για την καρτα ηχου απλα δοκιμασε να κανεις update τους drivers με το auto-update feature που εχει στο site της creative, δοκιμασε να βαλεις το pci latency στο bios 64 η 32, κι εγω οταν ειχα πρωτοπαρει την audigy τα ιδια προβληματα ειχα τοτε στο vice city και με τα παραπανω σταματησε να παγωνει και να θελει reboot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.