HellhammeR Φεβρουάριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Εγω θα σου πρότεινα να παρεις ή Gskill ή OCZ, καθώς αντέχουν, κατα την γνώμη μου, το "ανέβασμα" που θες. Βασικα εγώ ας πούμε που έχω Kingston τις τρέχω στα 450Mhz απο τα 400 σε AMD σύστημα με την A8N32-SLI με 2,8Vidimm και Limit sto 188 και o/c τον ΑΜD στα 2,5 απο 2,2 με Vcore στα 1,45 και το σύστημα μου ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σταθερο, γιατι? γιατι έχω καλή μητρική. Μην το ψάχνεις αμα θές καλο και σταθερο o/c πάνε αγόρασε μια καλή μητρικη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν και εγώ άμα είχα Prescott δεν θα το ρίσκαρα.. Όσο για την θερμοκρασία μην ανησηχείς, σε Prescott πυρήνες αυτα ειναι λογικα όρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 17, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 καμια προταση ρε παιδια αναμεσα σε αυτα???με ψιλο φοβιζει το γεγονος οτι τα ballistx ψοφανε απο μονα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 20, 2006 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Ειναι μονοδρομος πιστευω, οι μεν ψοφανε και οι δε οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 20, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 τελικα κατελιξα στα g.skill f1 hz ..... οταν ερθουν θα σας πω περισοτερα για το πως πανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.