nickthegreek Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2006 Θέλω να πάρω ένα μικρόφωνο όχι πάνω απο 50 ευρώ για να το χρησιμοποιήσω κυρίως για τον πρόγραμμα λογογράφος αλλα και για msn. Πιο προτίνετε?
Dr.Paneas Ιανουάριος 23, 2006 #3 Ιανουάριος 23, 2006 Ρε τρελαμενε, σκυλάδικο θα το κανεις το PC ; (lol). Εγω έχω logitech ακουστικά + ενσωματωμένο μικρόφωνο με το οποίο μιλάω και στο MSN και όπου θελεις. Επίσης, αν δεν έχεις WebCam πάρε μια η οποια να έχει ενσωματομένο μικρόφωφο. Θα σε υπερκαλύψει πιστεύω και θα έχεις διπλό κέρδος. Τώρα αν θες να τραγουδάς ... Πάρε μικρόφωνο πίστας (ξέρεις, αυτά που έχουν και βάση, θα ταιριάζει με το Lian Li )
nickthegreek Ιανουάριος 23, 2006 Author #4 Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 20:27] Ρε τρελαμενε, σκυλάδικο θα το κανεις το PC ; (lol). Εγω έχω logitech ακουστικά + ενσωματωμένο μικρόφωνο με το οποίο μιλάω και στο MSN και όπου θελεις. Επίσης, αν δεν έχεις WebCam πάρε μια η οποια να έχει ενσωματομένο μικρόφωφο. Θα σε υπερκαλύψει πιστεύω και θα έχεις διπλό κέρδος. Τώρα αν θες να τραγουδάς ... Πάρε μικρόφωνο πίστας (ξέρεις, αυτά που έχουν και βάση, θα ταιριάζει με το Lian Li ) Όταν λέω μικρόφωνο δεν εννοώ πίστας ρε συ...Μικρόφωνο για το pc θέλω :p Το θέμα έιναι να μην επηρεάζεται απο τις εξωτερικές πηγές γιατί το πρόγραμμα μπερδεύεται..
Dr.Paneas Ιανουάριος 23, 2006 #5 Ιανουάριος 23, 2006 Τι εννοείς εξωτερικες πηγές ; Αν έχεις ενα κινητο ή τηλεόραση δίπλα στο pc θα επηρεάζεται ό,τι μικροφωνο και να παρει. Πάντως δες από αυτά του e-shop αν θες κατι ξεχωριστό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.