Jump to content

ασυρματη συνδεση για gaming

unknown

Recommended Posts

λοιπον....τα πραγματα εχουν ως εξης....

ο υπολ μου εχει μια netgear 108mbs εσωτερικη και στο αλλο δωματιο ειναι ενα αλλο pc με μια netgear 54mbs εξωτερικη(usb) θελω να δημιουργησω ενα δικτυο μεταξυ τουσ ετσι ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια με το αλλο Pc..

το θεμα ειναι αν θα τρεχουν καλα τα παιχνιδια λογω του ασυρματου..απο πλευρασ σηματος δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι τα δωματια ειναι διπλα διπλα..

τωρα δεν προκειται να μπω σε εξοδα για ρουτερ και επιπλεον κεραιες και και και..μονο οτι χρειαζεται!

ακομα απο πλευρας ασφαλειας τι μπορει να γινει??για παραδειγμα σε αυτο το δικτυο θελω να εχουν προσβαση ΜΟΝΟ αυτοι οι 2υπολ κανεις αλλος!και να ζητειται κωδικος ή, η δικη μου αδεια στον αλλο υπολ για να συνδεθει και να ψαχουλεψει τα αρχεια μου...αν δεν γινεται αυτο υπαρχει περιπτωση να εχει δικαιωμα μονο για το gaming και για απολυτως τπτ αλλο??

και τα 2πισια εχουν win xp pro 32x...στο μελλον αν εγκαταστησω τα 64x θα μπορει να διατηρηθει το δικτυο με το αλλο pc που θα εχει τα 32χ?

παρακαλω απλες απαντησεις γιατι απο τετοια θεματα δεν ξερω και πολλα.

ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας!

Αρχική απάντηση από unknown [Χθες, στις 20:03]

λοιπον....τα πραγματα εχουν ως εξης....

ο υπολ μου εχει μια netgear 108mbs εσωτερικη και στο αλλο δωματιο ειναι ενα αλλο pc με μια netgear 54mbs εξωτερικη(usb) θελω να δημιουργησω ενα δικτυο μεταξυ τουσ ετσι ωστε να μπορω να παιζω παιχνιδια με το αλλο Pc..

το θεμα ειναι αν θα τρεχουν καλα τα παιχνιδια λογω του ασυρματου..απο πλευρασ σηματος δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι τα δωματια ειναι διπλα διπλα..

τωρα δεν προκειται να μπω σε εξοδα για ρουτερ και επιπλεον κεραιες και και και..μονο οτι χρειαζεται!

ακομα απο πλευρας ασφαλειας τι μπορει να γινει??για παραδειγμα σε αυτο το δικτυο θελω να εχουν προσβαση ΜΟΝΟ αυτοι οι 2υπολ κανεις αλλος!και να ζητειται κωδικος ή, η δικη μου αδεια στον αλλο υπολ για να συνδεθει και να ψαχουλεψει τα αρχεια μου...

Βάλε mac filter και wep. Όχι ότι θα εμποδίσουν κάποιον που ξέρει αλλά λέμε τώρα...

αν δεν γινεται αυτο υπαρχει περιπτωση να εχει δικαιωμα μονο για το gaming και για απολυτως τπτ αλλο??

Αν αφήσεις στο firewall μόνο τα ports των παιχνιδιών που παίζεις τότε δε θα επιτρέπεται κάτι άλλο στο δίκτυό σου.

και τα 2πισια εχουν win xp pro 32x...στο μελλον αν εγκαταστησω τα 64x θα μπορει να διατηρηθει το δικτυο με το αλλο pc που θα εχει τα 32χ?

παρακαλω απλες απαντησεις γιατι απο τετοια θεματα δεν ξερω και πολλα.

ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας!

Το δίκτυο είναι ανεξάρτητο του λειτουργικού. Στη θέση σου θα σκεφτόμουν περισσότερο αν θα έβρισκα driver για τα 64bit windows.

ευχαριστω για τις απαντησεις..αλλα δεν μου λετε πως θα στησω το δικτυο..

το wep το εχω ακουστα..αλλα πως το καθοριζω?απο τα windows?το mac filter?καλυτερη λυση δεν υπαρχει?

και το κυριοτερο...54mbs φτανουν για gaming??

ναι εμενα βρισκει απλα ενα ασχετο δικτυο το οποιο δεν ειναι δικο μου ουτε μου επιτρεπει να μπω..αυτο δεν βοηθαει..ρε παιδια ενα ασυρματο δικτυο με 2 ανταπτορες θελω...

εεεε?????τπτ δεν εχω πειραξει.το μονο που εχω κανει ειναι να εγκαταστησω τουσ οδηγους!ξερει κανεις να μου πει με απλα βηματα πως γινεται αυτο το μαμημενο το δικτυο να παιξω κανα παιχνιδι??

λοιπον...το προσπαθησα(πουθενα δεν συναντησα subnet και ip)και εφτιαξα ενα δικτυο..τα win κανουν connect αλλα στο workgroups εκει που βλεπω τον αλλο υπολ δεν μπορω να το κανω broswe, γιατι λεει δεν εχω αδεια...η κατι τετοιο...στο δικτυο εβαλα κωδικο αλλα υπαρχει κανα αλλο μετρο ασφαλειας που μπορω να χρησιμοποιησω?..επισης συνδεεται με 11mbs...γιατι αυτο?μεχρι 54μπορει...

τελικα σε καλο δρομο ειμαι η χανω τον χρονο μου?

Για να βλέπεις τον άλλο υπολογιστή στο network places σημαίνει ότι πήρε μόνος του κάποια ip/mask.

Αν δεν κάνεις όμως share κάποιον φάκελο ή δίσκο δε θα μπορείς να το δεις από τον άλλο υπολογιστή. Είναι παράμετρος ασφαλείας αυτή.

Για την ταχύτητα... αν δεν φταίει η απόσταση μεταξύ των 2 υπολογιστών που μπορεί να ρίχνει την ταχύτητα, δες μήπως κατά λάθος έκανες το δίκτυό σου σε 802.11b αντί για 802.11g.

δεν γινεται να κανω ολο τον υπολ κοινοχρηστο?πως κανω το δικτυο g αν δεν ειναι ηδη?αν τα κανω αυτα θα παιζει παιχνιδια με το αλλο pc?η υπαρζει καμια αλλη παραμετρος?επισης καπου ειπες για mac filter....πως το ρυθμιζω?

Αρχική απάντηση από unknown

δεν γινεται να κανω ολο τον υπολ κοινοχρηστο?πως κανω το δικτυο g αν δεν ειναι ηδη?αν τα κανω αυτα θα παιζει παιχνιδια με το αλλο pc?η υπαρζει καμια αλλη παραμετρος?επισης καπου ειπες για mac filter....πως το ρυθμιζω?

Γίνεται αν κάνεις το κάθε δίσκο κοινόχρηστο.

Το δίκτυο το κάνεις g από το utility της ασύρματης κάρτας σου.

Και με 11Mbps παίζει παιχνίδια, χαλάρωσε.

Mac filter θα παίζει στο utility της κάρτας δικτύου σου, αλλά μόνο αν παίζει access point. Κάτι που δε νομίζω να κάνουν οι απλές κάρτες σαν τις δικιές σου.

Αρχική απάντηση από unknown

κατι αλλο που ξεχασα..στο workgroups βλεπω τον αλλο υπολ αλλα δεν μπορω να δεν εχω αδεια για να μπω..

Από εκεί που κάνεις τον κοινόχρηστο φάκελο πρέπει να επιτρέψεις σε ένα χρήστη να μπορεί να κάνει read τα περιεχόμενά του τουλάχιστον.

ok.στο most wanted εκει που λεει λαν δεν βρισκει τπτ...παιζει ρολο που ειναι σπασμενο?

α,εκει που λεει να γραψω το ονομα του χρηστη που θελω να εχει προσβαση στον υπολ μου στο location εχει το ονομα του υπολ μου και δεν μπορω να το αλλαξω...δηλ με αφηνει να επιλεξω ελευθερη προσβαση στους χρηστες που ειναι στον υπολ μου?????help...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.